Мов весільний: Яким був торт Каті Осадчої на її дні народженні

Яким був торт ведучої Каті Осадчої на її дні народженні | Зіркове життя | 1+1
Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

Його хочеться з’їсти очима.

Поділитися:

Нещодавно незмінна ведуча «Світського життя» Катерина Осадча гучно відсвяткувала своє 36-річчя. Свято в традиційному українському стилі вийшло напрочуд яскравим та колоритним: ресторан перетворився на затишну хатину, гості прийшли в етновбраннях, а коханий Каті відкрив усім ще один свій талант – зачитав реп у дуеті зі співачкою Alina Pash.

Та це був лише початок, адже який день народження без вишуканого торта? Тим паче, Катя Осадча зізналася, що обожнює своє свято з дитинства і завжди хотіла, щоб цей день їй запам’ятався:

«Я виросла, але так само люблю 12 вересня. І тепер вже Юрій Горбунов робить цей день незабутнім. Дякую тобі», – написала у своєму Instagram ведуча.

Отож, перший солодкий презент вона отримала саме від чоловіка, який влаштував їй романтичний ранок. Маленький подарунок із червоним бантом, без сумнівів, був найсмачнішим у світі.

Фото: instagram/kosadcha

Але торт, яким Осадча пригощала гостей, просто неможливо оминути увагою: триярусний красень, декорований квітами, схожий радше на атрибут іншого свята – весілля. Видають його тільки свічки, які покликані здійснити всі заповітні бажання Каті.

Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

Втім, вона як ніхто знає, що мрії можна зробити реальністю. Про те, як Катерина Осадча підкорила шоу-бізнес і коли зародився її роман із Юрієм Горбуновим – дивись у відео:

Також нагадаємо, що минулого тижня ми показали, яким був надніжний весільний торт Катерини Кухар і Олександра Стоянова.

Читай ще більше новин про зіркові дні народження:

  1. Меган Маркл зворушливо привітала чоловіка з днем народження
  2. Вражаючий сюрприз від коханого та вечірка з розмахом: Відео з дня народження Джей Ло
  3. Мама Слави Камінської мило привітала доньку з днем народження (кумедне відео)
  4. Володимир і Олена Зеленські зворушливо привітали 15-річну доньку з днем народження
  5. Який несподіваний подарунок Комаров отримав від дружини на день народження

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі