«Можливо, я дам згоду своєму чоловіку на третю дитину», – Катерина Кухар поділилася особистим зі «Світським життям»

Катерина Кухар розповіла у «Світському житті з Катериною Осадчою», коли збирається завершити балетну кар’єру та чи наважиться колись на 3-тю дитину.

Поділитися:

Суддя «Танців з зірками», прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар у «Світському житті з Катериною Осадчою» розповіла, чи планує найближчим часом завершити свою кар’єру у балеті, а також чи хоче в майбутньому ще раз стати мамою.

Катерина Кухар – мама двох дітей (сина Тимура та доньки Анастасії). Балерина запевняє – у неї завжди все під контролем, навіть коли вона на гастролях:

«Я дуже сильно переймаюся тим, що вони роблять. Я знаю де вони, що вони з’їли, які у них оцінки. Коли ми на гастролях, з дітьми дві наші чудові няні, які з нами майже від народження дітей. Моя матуся також допомагає. Я постійно з ними на зв’язку», – розказує Катерина Кухар.

Кухар дітиФОТО: Instagram/ekaterinakukhar_official

Син Катерини Кухар Тимур – від її першого чоловіка, сина знаменитої української тренерки з фігурного катання Галини Кухар. Балерина, чи не вперше у публічній площині, у «Світському житті» розповіла, які у неї стосунки з колишнім чоловіком та його сім’єю:

«Я спілкуюся дуже добре з його матусею та його татом. Нещодавно мої діти навіть були в них на дачі. Тимур спілкується з батьком, але не так часто, як син того хотів би. Але я приймаю те, що є. У якийсь момент з колишнім чоловіком ми зрозуміли, що ми йдемо різними шляхами: ми не зовсім розуміємо одне одного, в нас різні цінності, ми любимо різні речі. Різну ідею ми вкладаємо у сенс життя».

Кухар синСин Катерини Кухар Тимур, фото Instagram/ekaterinakukhar_official

Нещодавно Катерині Кухар виповнилося 40 років. Катерина Осадча поцікавилася у неї, чи не збирається вона закінчувати балетну кар’єру? На це балерина відповіла:

«Звісно, що балетна справа має свій термін придатності. Поки я буду відчувати свої сили для танцю, я буду це робити. Але я вважаю, що прима повинна вчасно закінчити свою сценічну кар’єру: поки вона ще зірка, королева, поки може гарно танцювати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До сліз. Катерина Кухар отримала на ювілей від чоловіка вражаючий подарунок: «Ти звучала по-особливому»

А потому Кухар додала, інтригуючи глядачів «Світського життя»:

«Можливо, через рік я закінчу кар’єру, можливо, я дам згоду своєму чоловіку на 3-тю дитину. Адже якщо зараз буде ще одна дитина, то повернутися до сцени, до вистав буде майже неможливо в такому віці. Тому поки я ще танцюю, ми трішки почекаємо».

Нагадаємо, Катерина Кухар та її чоловік, прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов мають спільну доньку. Разом пара виховує 2-х дітей: Тимура, сина Катерини від попереднього шлюбу, та доньку Анастасію. Дивыться зіркову історію життя Катерини Кухар: