На цьому фото Надя Дорофєєва манить кришталевими очима

Надя Дорофєєва поділилася фото, на якому манить кришталевими очима | Зіркове життя | 1+1
Фото: Instagram/nadyadorofeeva

І навіть погане самопочуття не затьмарить магнетичного погляду.

Поділитися:

Краса – в простоті. Вочевидь, співачці Наді Дорофєєвій до вподоби ця істина, адже вона не нехтує можливістю відпочити від макіяжу та зробити милу недбалу зачіску. В повсякденному житті зірка використовує мінімум косметики. Наприклад, як на цьому фото:

Фото: Instagram/nadyadorofeeva

Одразу помітно, що її вуста підфарбовані світло-коричневою помадою, та набагато виразнішими виявилися кришталеві сірі очі. Тепер зрозуміло, як вона «причарувала» Дантеса  хіба можливо не «розтанути»?

До слова, Надя та Позитив активно готуються до грандіозної вечірки VISLOVO. Артисти з головою поринули у репетиції, а така самовіддача часом дає про себе знати. Так, під новою світлиною в Instagram Дорофєєва у жартівливій формі поділилася першими травмами з прогонів:

«У мене стався спазм м’язів і затиснуло шию. Тож якщо я не буду повертати голову наліво і направо – не ображайтесь», –  написала під фото співачка.

Та навряд фанати звернуть на це увагу, адже переконують – їм вистачить і того, що гурт вийде на сцену. Ти також з нетерпінням чекаєш на «двіж»? Тоді проходь наш тест і дізнавайся, яка ти пісня «Время и Стекло». А поки всі сюрпризи VISLOVO залишаються інтригою, пригадай драйвовий виступ «ВиС» у «Вечірньому Кварталі» з хітом «Дим»:

Читай ще більше новин про Надю Дорофєєву:

  1. Бікіні + oversize бомбер: Надя Дорофєєва спокушає новим образом
  2. Дорофєєва зізналася, що Позитив до неї залицявся
  3. Надя Дорофєєва без макіяжу похизувалася природною красою
  4. Надя Дорофєєва повторила рухи всесвітньо відомої співачки (відео)
  5. Дорофєєва зізналась, що завдавало їй болю

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі