Святослав Вакарчук приїхав підтримати дітей у львівському шелтері тимчасового проживання

Святослав Вакарчук підтримав дітей у львівському шелтері тимчасового проживання
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Співак активно підтримує людей, які були вимушені залишити свої домівки.

Поділитися:

Тренер шоу "Голос країни-12" Святослав Вакарчук від початку війни, яку розв'язала росія, активно підтримує як військових, так і вимушених переселенців: наприклад, співак вступив до лав ЗСУ, волонтерив разом з донькою Діаною у Львові та співав у центрі, який займається переселенцями. На цей раз співак підтримав людей та зокрема дітей, які знаходяться у львівському шелтері тимчасового проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони можуть розтрощити літак "Мрія", але вони ніколи не вб'ють нашу мрію в квітучу, сильну Україну", — Святослав Вакарчук опублікував фото з рештками літака "Мрія"

На світлинах можна помітити, що шелтер знаходиться просто на території невеликого спортзалу, — у таких умовах мають жити люди, у яких не стало дому через активні бойові дії: російські окупанти нищать усе, до чого дістаються. Українці лишали домівки, беручи з собою лише найнеобхідніше: саме тому деякі люди вимушені жити у таких центрах в дуже обмежених умовах, з домашніми улюбленцями поруч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проте Святослав запевнив: після того, як закінчиться війна, ми всі разом відбудуємо наші міста.

Будемо піклуватися і допомагати один одному. А зараз найбільше, що прошу від вас — це витримки, взаємопідтримки один одного та віри в те, що все буде добре!

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це найстрашніше відео, яке я коли-небудь знімав", — Святослав Вакарчук звернувся до росіян з лікарні, де рятують дітей із Маріуполя

Як Святослав Вакарчук ще підтримує українців можете переглянути в сюжеті:

Новини по темі