Настя Каменських перевтілилася у Мону Лізу (відео)

Настя Каменських прем'єра пісні і кліпу Обіцяю

Такою ніжною ми її давно не бачили!

Поділитися:

Українська співачка Настя Каменських потішила шанувальників виходом нової україномовної пісні та кліпу «Обіцяю». Режисерами відеороботи стали Денис Маноха і Максим Шелковніков, авторами музики - Олексій Потапенко та Настя Каменських, слів - Олексій Потапенко та Андрій Безкровний. 

У кліпі Настя постає перед нами в образах із найвідоміших світових картин. При цьому творцям вдалося передати образи Мони Лізи, Венери, Олімпії, грації та ін. на сучасний лад. Усі вбрання Каменських були ретельно підібрані її стилістом Ірою Лан. 

Леді Ліліт 

Оживляючи відому картину Россетті, ми врахували багато деталей з оригінальної картини. Але головним завданням для нас було адаптувати образ під сучасні тенденції та впровадити тренди, - зізналася співачка. 

Адель Блох-Бауер

Дівчина з перловою сережкою

Мона Ліза

Олімпія 

Образ грації

«Черпаючи натхнення з міфів і для того, щоб якомога точніше втілити в життя картину Боттічеллі, ми вирішили використовувати легку прозору тканину, яка ще більше підкреслює крихкість і ніжність», - розповіла стиліст. 

Венера

Дивіться кліп Насті Каменських на пісню «Обіцяю» на 1plus1.ua: 

Не пропустіть виступ Насті Каменських із новою піснею «Обіцяю» на Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою вже 28 квітня о 21:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити тренч цієї весни: Вчимося у Насті Каменських

Новини по темі