Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях

Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях | 1+1
Фото: BESTIN

Кому із красунь більше личить блискуче вбрання?

Поділитися:

У свіжому випуску «Світського життя», що вийшов цієї неділі, Катерина Осадча завітала на концерт пам’яті Миколи Мозгового та встигла поспілкуватися з низкою вітчизняних зірок: Дзідзьо, Златою Огнєвіч, Тіною Кароль, Іриною Білик і не лише. Ведуча знає, як зробити свою появу на кожному заході по-справжньому яскравою – цього разу вона постала перед глядачами у блискучій сукні максі насиченого синього кольору від українського бренду Dafna May.

Уважний глядач пам’ятає, що в такому ж вбранні сяяла Наталя Могилевська у третьому ефірі «Танців з зірками». Тоді співачка виконала власну версію гімну – і її проникливий спів потрапив у серце кожного слухача.

Красуням неймовірно личить і колір, і фасон. Втім, Катерина вирішила доповнити образ трендовим чорним обручем, а Наталія зробила акцент на крупних сережках і персні. Чий зірковий лук вразив тебе більше? Віддай свій голос.

poll_content_525

Нагадаємо, що днями Катя Осадча відсвяткувала 36-й день народження. Її чоловік Юрій Горбунов вразив кохану романтичним сюрпризом.

Випуск «Світського життя» з концерту пам’яті Миколи Мозгового дивись нижче:

Більше цікавого про зіркових красунь дізнавайся на нашому сайті:

1. Катя Осадча: 10 фактів про ведучу, які тебе здивують

2. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

3. «Кумасю, моя сексапільна», – Потап привітав Осадчу з днем народження

4. До мурашок: Наталія Могилевська презентувала відео на власну версію Гімну

Новини по темі