Названо зірку, яка стане новим Агентом 007 — і вона тебе здивує

Лашана Лінч стала новим Агентом 007 | Новини кіно | 1+1
gettyimages.com

Ювілейний випуск стрічки шокує новинами!

Поділитися:

Новий, вже 25-й за рахунком, бойовик про відомого Агента 007 Джеймса Бонда безсумнівно здивує усіх! З 2006-го головну роль у стрічці виконував актор Деніел Крейг. Але у ювілейному випуску продюсери вирішили шокувати публіку і запропонували роль акторці Лашані Лінч

За сюжетом, Джеймс Бонд вирішує піти на пенсію і вирушає до Ямайки, де знайомиться з новим Агентом 007. Чоловік намагатиметься спокусити привабливу колегу. Творці стрічки стверджують, що новий сценарій допоможе Бонду позбутися своїх сексистських звичок, адже користувачі соцмереж часто звинувачували його у неповажному ставленні до своєї напарниці. 

«Це Бонд нової епохи, який буде звертатися до молодого покоління і дотримуватися тієї правди, яку ми всі очікуємо від фільмів Бондіани. Тут є вражаючі погоні і сутички. А Бонд — це все ще Бонд. Йому просто необхідно навчитися мати справу зі світом», — повідомив інсайдер фільму журналістам Daily Mail.

Що ж сподіватимемося, що акторка Лашана Лінч чудово впорається із серйозною роллю і подарує нове життя давно відомій історії. Нагадаємо, що Лаша вже знайома нам зі стрічки «Капітан Марвел», де вона зіграла роль пілота Марії Рембо. 

Зауважимо, що «Бонд 25» вийде у прокат у квітні 2020 року. Цікаво, що роль головного лиходія у ньому зіграє актор Рамі Малек, якого ми пам'ятаємо, як Фредді Мерк'юрі з фільму «Богемна рапсодія».

Дізнайся більше про творця героя Джеймса Бонда Яна Флемінга у відео: 

Читай захоплюючі кінодобірки на сайті 1plus1.ua: 

1. 5 фільмів Люка Бессона, які хочеться подивитися ще раз

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. 5 найкращих фільмів із Меріл Стріп

 

Новини по темі