Не пропустіть продовження "Великого музичного Кварталу" на телеканалі "1+1 Україна"

Де та коли дивитися продовження "Великого музичного Кварталу"

На глядачів чекають таємниці особистого життя Буданова, розмова з прихильницею російської музики, улюблені хіти та багато іншого.

Поділитися:

Актори "Вечірнього Кварталу" та "Жіночого Кварталу" об'єдналися, аби підняти настрій українцям і ще раз підкреслити, що ворогові нас не зламати. Вже цієї суботи, 2 вересня, о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" вийде продовження "Великого музичного Кварталу"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Який час, такий і гумор", — Євген Кошовий розказав про жарти під час війни та концерт "Великий музичний Квартал" (ексклюзив)

На глядачів чекають комедійні номери на актуальні та гострі теми. На сцені з’явиться Кирило Буданов у виконанні Юрія Великого, який покаже, як відпочиває очільник ГУР в Криму, та як йому вдається знаходити час на родину. Євген Кошовий, Ірина Гатун та Олександра Пікалов покажуть, що буває з тими, хто порушує закон і слухає російську музику у громадських місцях.

Великий музичний квартал 2023

Не обійдеться без музичних номерів. Злата Огнєвіч разом з Shumei заспіває один з головних хітів тік-току "Буревіями". Наталя Могилевська представить уривок зі своєї вистави "Я вдома", а тренер "Голосу країни-13" Юлія Саніна та гурт TVORCHI виконають свій хіт "Мрійники". Серед глядачів концерту присутні військові та переселенці.

Дивіться продовження "Великого музичного Кварталу" вже цієї суботи, 2 вересня, о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна".