Неля Шовкопляс в образі Адель, а Людмила Барбір перетворилась на Джолі: Незвичне дефіле зірок 1+1

Неля Шовкопляс в образі Адель, а Людмила Барбір перетворилась на Джолі: Незвичне дефіле телеведучих | 1+1

А й справді схожі.

Поділитися:

Телеведучі популярного ранкового шоу «Сніданок з 1+1» – Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та ведучий програми «Їмо за сто» Олексій Душка – взяли участь у креативному проекті Make Art у рамках конкурсу молодих дизайнерів  New Fashion Zone. Стилісти та гримери перетворили ведучих 1+1 на світових зірок.

Так, Людмила Барбір вийшла на подіум в образі Анджеліни Джолі із фільму «Турист». Цікаво, що шанувальники ведучої не раз наголошували на її схожості з голлівудською красунею.

«На мій погляд, дуже влучно підібрали образ. І гарно його доповнили рукавички, такі ж, як були на Анджеліні Джолі у фільмі. Для повного перевтілення не вистачило лише перефарбувати волосся, але на такий крок я поки не наважилася», – усміхаючись, прокоментувала свій образ Людмила. 

Русланові Сенічкіну, який має турецьке коріння, дістався образ популярного турецького актора Бурака Озчивіта. Ведучий пройшовся подіумом у незвичайній накидці, широких штанах та з тюрбаном на голові.

«Чесно кажучи, для мене це черговий виклик. Я не очікував, що дефіле може бути наскільки складним і емоційним. Бурак Озчивіт – відомий турецький актор, який свого часу у такому вбранні зіграв в серіалі «Величне Століття. Роксолана». Звісно, я не модель, але ми постаралися передати образ. Все добре, тільки вуса чешуться, і сміятися хочеться», розповів Сенічкін.

Чарівна Неля Шовкопляс примірила образ британської співачки Адель. За словами ведучої, вона неймовірно задоволена своїм перевтіленням. Також зірка «Сніданку…» зазначила, що їй подобається червоне пальто, яке для неї підготували стилісти.

Ведучого «Їмо за сто» Олексія Душку організатори проекту побачили в образі американського актора Зака Галіфіанакіса, відомого своєю роллю у стрічці «Похмілля у Вегасі».

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Людмилі Барбір має японське коріння. Тож тепер разом з Русланом Сєнічкіним вони досліджують своє минуле.   

Більше цікавих новин про улюблених ведучих читай тут:

1. Неля Шовкопляс показала пристрасть у вечірньому вбранні

2. Зірки «Сніданку з 1+1» знялися у кліпі нереальної краси

3. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

4. «Друзям» 25 років: Людмила Барбір і Руслан Сенічкін розповіли, за що полюбили культовий серіал

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі