«Ніч Суперхітів»: 1+1 готує незабутнє новорічне шоу

«Ніч Суперхітів»: 1+1 готує незабутнє новорічне шоу | Шоу-бізнес | 1+1

Передові українські зірки зберуться за великим кришталевим столом.

Поділитися:

Телеканал 1+1 традиційно готує багато сюрпризів для своїх глядачів до новорічних свят і вже розпочав підготовку до масштабних шоу за участю найяскравіших українських артистів. Цього року 1+1 порадують глядачів новорічними концертами з грандіозними постановками, несподіваними образами зірок, популярними піснями, метафаном і софітами.

Так, вже 4 грудня в столичному Палаці «Україна» відбудуться зйомки великого концерту — «Ніч Суперхітів». Виробництво проекту здійснюватимуть творці найрейтинговіших шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» — команда великих розважальних проектів «1+1 Продакшн», а режисерами-постановниками стануть Наталія Лисенкова, Наталія Ровненська і Марія Григоращенко, чия частина перфомансу для популярної американської артистки P!nk викликала світовий фурор.

«Щороку саме з програмами на 1+1 більшість глядачів проводять новорічні свята, тому для нашої команди це велика відповідальність — створювати найяскравіше шоу з артистами, яких чекають, і постановками, які здивують. На сцені в декораціях з червоного оксамиту і кришталю, що нагадують кадри з культового фільму «Готель Гранд Будапешт», ми зберемо найбільш затребуваних зірок українського шоу-бізнесу, щоб подарувати українцям свято з суперхітами, під які танцювала вся країна, — розповідає Володимир Завадюк, керівник великих розважальних проектів «1+1 Продакшн». — У «Голосі країни» та «Танці з зірками» ми часто спостерігаємо за серйозною конкуренцією між артистами, які йдуть на все заради перемоги. Під час шоу «Ніч Суперхітів» вперше всі зірки зберуться за одним великим кришталевим столом і разом з ведучими в теплій атмосфері згадають яскраві події і досягнення року, що минає».

На глядачів чекають динамічні ритми від мультіартіста MONATIK, запалить сцену популярний гурт THE HARDKISS, відомий український співак Сергій Бабкін наповнить залу романтичним настроєм, DZIDZIO подарує багато сміху, а україно-болівійська співачка перенесе глядачів до спекотної Латинської Америки. Прима-балерина Національної Опери України, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та прем'єр Олександр Стоянов втілять на сцені новорічну балетну казку. Імена інших артистів, які також будуть створювати новорічне диво і підводити підсумки року на 1+1, стануть відомі зовсім скоро.

Продюсери також тримають у таємниці, хто вестиме найяскравіший новорічний концерт країни, проте інтригують, що на сцені з'явиться одразу кілька несподіваних тандемів ведучих. Це буде справжній музичний феєрверк з найкращих запальних хітів, які супроводжували українців у найяскравіші моменти цього року.

Тож купуй квитки, щоб побачити «Ніч Суперхітів» на власні очі. А телеверсію концерту побачиш в ефірі телеканалу 1+1 на новорічні свята.

Читай новини про учасників «Ночі Суперхітів»:

1. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

2. Понад мільйон переглядів за добу: Новий кліп MONATIKa підкорює YouTube

3. Юлія Саніна стала королевою вампірів у містичному кліпі The Hardkiss (відео)

4. Michelle Andrade і Франсіско Гомес виконали спокусливий танець

5. Яким подарунком Стоянов зворушив кохану Кухар у день їхнього весілля

Новини по темі