Нова забаганка королеви: Меган Маркл більше не вдягне джинси

Королева Єлизавета заборонила Меган Маркл вдягати джинси | Королівська родина | 1+1
Фото: GettyImages

Єлизавета не задоволена стилем американської невістки.

Поділитися:

Після весілля з принцом Гаррі життя Меган Маркл змінилося назавжди. Їй довелося залишити батьківщину і оселитись у Британії, далеко від родичів і друзів. З новою сім’єю Меган складно знайти спільну мову – на це вона вже натякала журналістам. Понад те, манери герцогині час від часу викликають невдоволення у королівських персон і британців.

Єлизавета ІІ хоч і рада американській невістці, але ставиться до неї досить прискіпливо. Днями стало відомо, що Її Величність заборонила Меган носити улюблений одяг – джинси. Герцогиня не раз з’являлася в них на публіці, а королеву, вочевидь, це роздратувало.

Фото: GettyImages

Річ у тому, що Єлизавета вважає джинси одягом для робочого класу, не гідного королівської особи. Також своє «вето» монархиня наклала на сукні вище коліна та взуття на танкетці – його вона терпіти не може.

Натомість королева порекомендувала невістці звернути увагу на одяг від місцевих дизайнерів – так вона б виказала повагу «новій батьківщині».

Нагадаємо, що до королівського життя Маркл була акторкою і знімалася в популярному серіалі «Форс-мажори». В одній із останніх серій колеги влучно пожартували про неї.

Герцогиню Сассекську часто звинувачують у порушенні королівського протоколу. Про один із таких випадків дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин із життя Меган Маркл дивись у відео:

1. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

2. Меган і Гаррі оприлюднили архівні фото зі своєї першої спільної подорожі

3. У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото)

Новини по темі