Нове захоплення: Каменських показала, як займається йогою (відео)

Каменських розсекретила своє нове захоплення (ВІДЕО) | Зіркове життя | 1+1
@kamenskux

Граційна, як кішка. 

Поділитися:

Східна практика єднання душі й тіла знаходить дедалі більше шанувальників серед знаменитостей. Свого життя без йоги не уявляють зірка «ТСН» Лідія Таран, співачка й акторка «Жіночого кварталу» Марта Адамчук та навіть ведучий «Танців з зірками» Юрій Горбунов.  

Тепер до них доєдналася і Настя Каменських. Поки її чоловік Потап відпочиває зі своїм 10-річним сином, талановита виконавиця знімає стрес медитаціями й асанами. Фото і відеодокази Настя опублікувала в Instagram. 

«Йогою я займаюся віднедавна, ще й не завжди виходить через роботу! Вирішила спробувати, адже спина від перельотів і переїздів жахливо болить, а наскільки мені відомо, йога чи не єдиний спосіб її реанімувати! Окрім масажу. До того ж це просто божественний спосіб збагатити і розкрити свій духовний світ!».

Я ще новачок у цій справі, але відчуваю як чудово йога вписується в моє життя. Namaste!

Також Каменських розповіла, що опановує східну практику в доволі активному режимі. Лише за 3 дні співачка мала 5 тренувань, 2 медитації і 3 дихальні практики. 

Це складно, і навіть не фізично, а морально. Але мені подобається пізнавати і кайфувати від цього!

Зазначимо, що раніше Настя і Потап надавали перевагу більш виснажливим кардіо та силовим тренуванням. Якщо пригадати їхні фото з медового місяця, новоспечені чоловік і дружина справді в хорошій формі. Дивись відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай найцікавіше про Потапа і Настю:

1. Потап негайно зажадав Настю у спокусливому боді

2. Готовий на все: Як Потап худне заради коханої Насті (відео)

3. Солодкий цьом: На цьому фото Потап розтанув від пестощів Насті

4. Хоч зараз на «Танці з зірками»: Потап і Настя закружляли в запальній сальсі

Новини по темі