Олена Зеленська розповіла, за що сварить чоловіка-президента

Олена Зеленська розповіла, за що сварить чоловіка-президента | Перша леді | 1+1
Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Відверті зізнання першої леді.

Поділитися:

Нещодавно перша леді України Олена Зеленська з'явилася  і дала відверте інтерв'ю виданню. А вже днями поділилася подробицями особистого життя із журналістами ТСН. Олена розповіла більше про свої стосунки з чоловіком, а також відкрила завісу домашніх буднів. 

Перша леді зізналася, що не зважаючи на зайнятість, не перестає бути просто мамою і дружиною. Вона навіть продовжує писати сценарії для студії «Квартал 95». 

Як усі люди, готую дітям сніданок — омлет, вівсянку, сирники. Намагаюся встигати все. Нам інколи допомагає бабуся та няня. Дякую, що вони в мене є. 

Олена Зеленська запевняє, що в неї вдома нічого не змінилося. Вона навіть може інколи насварити чоловіка:

«Щодо заяв не можу докоряти. Та й загалом вдома намагаємося не обговорювати політичних питань. Однак якщо мені захочеться, можу його посварити [усміхається]. Мені цього ніхто не забороняє. Краще цього не робити, потім у нього поганий настрій»

Перша леді також розповіла, що хотіла би частіше бувати вдома. Через обов'язки дружини президента у неї більше немає багато вільного часу, який можна присвятити родині. 

«Як у мами, як у дружини в мене є питання, які я повинна вирішувати в колі своєї сім'ї. І коли протягом тижня не знаходиться на це часу, доводиться витрачати вихідні. Це елементарні речі: заплатити за квартиру, купити дитині новий одяг, запланувати відпустку, сходити на манікюр...», — поділилася Олена. 

Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

У такому вихорі життя першій леді все ж вдається залишатися щасливою з чоловіком. Минуло півроку з інавгурації президента Володимира Зеленського, а телефон Олени залишається наповненим радісними і романтичними фото з коханим. 

Віримо, що від довіри та любові багато що залежить. Як у стосунках, так і в країні! Дивись повне інтерв'ю Олени Зеленської у відео: 

Більше новин про першу леді України читай на нашому сайті: 

1.

2. 

3. 

4. 

Новини по темі