Оголена Кайлі Дженнер приголубила коханого (фото)

Кайлі Дженнер похизувалася пружними сідницями у новій  фотосесії для Playboy | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Так позують лише для Playboy.

Поділитися:

Днями наймолодша мільярдерка світу та б’юті-ікона Instagram Кайлі Дженнер наважилася на відвертий фотоексперимент. Зірка разом зі своїм хлопцем, американським репером Тревісом Скоттом знялися для пікантної фотосесії Playboy. Першими світлинами зі зйомки вони вже встигли поділитися з шанувальниками у своїх мікроблогах.

І якщо виконавцеві ґречно дозволи залишитися в джинсах, то гарячій моделі довелося позувати голою. На Дженнер – лише капелюшок. Найпікантніші місця зірки прикривають обійми коханого.

Фото: @kyliejenner

Редактори глянцю повідомляють, що номер із Кайлі вийде у продаж вже у вересні. Окрім відвертої фотосесії пари, на його читачів також чекатиме ексклюзивне інтерв’ю з моделлю, модератором якого став сам Тревіс.

З нетерпінням чекаємо на решту пікантних світлин. А поки пропонуємо згадати пляжну фотосесію зірки, яка тебе точно не розчарує.

Як стати мільярдеркою, якщо тобі трішки за 20, – дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про Кайлі Дженнер:

1. Іменинниця Кайлі Дженнер підірвала Instagram розкішним образом

2. Кайлі Дженнер похизувалася пишним бюстом у наймоднішому купальнику цього літа

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі