Оля Полякова прогулялася Парижем в екстремальному міні

Оля Полякова прогулялася Парижем в екстремальному міні (ФОТО) | 1+1
Фото: Прес-служба Андре Тана

Ох, ці ноги!

Поділитися:

Ми вже писали про те, що український дизайнер Андре Тан уперше влаштував показ своєї колекції на Тижні моди в Парижі. Побачити вишукані вечірні вбрання від ANDRE TAN, представлені паризькій публіці, можеш за посиланням.

Спеціально, щоб підтримати Андре в такий важливий для нього момент, до столиці Франції прибула співачка Оля Полякова. Для заходу «суперблондинка» обрала чорну міні-сукню з пір’я, яка відкрила її розкішні довгі ноги. Переконані — Париж був у захваті від такої краси!

Оля Полякова хизується коронними ніжками на вулицях Парижа

Свій look зірка доповнила шкірянкою, мінімалістичними босоніжками та окулярами. Яскравою родзинкою образу став клатч кольору фуксія.

Ведуча Катя Осадча також стала гостею показу та, скориставшись нагодою, поспілкувалася з Поляковою. Про що вони розмовляли, дізнаєшся у «Світському житті»

Зауважимо, що минулого місяця Оля Полякова й Андре Тан представили капсульну колекцію, присвячену гранд-шоу співачки «Королева ночі». На презентації спільного проекту артистка з’явилася у чорній сукні з нової лінійки вечірніх вбрань Андре Тана.

Також нагадаємо, що минулої неділі Оля Полякова стала однією з ведучих «Танців з зірками». Під час шоу артистка, як завжди, не давала глядачам сумувати. Зокрема, наважалися повторити образ Тіни Кароль.

І як же без пісень Полякової! Вмикай відео і насолоджуйся її виступом на сцені «Жіночого Кварталу»:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 15 років разом: Оля Полякова чуттєво привітала чоловіка з кришталевим весіллям

2. Як досягти розкішного тіла лише з одним тренажером – показала Оля Полякова

3. Оля Полякова вразила кубиками пресу (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі