10 найгарніших вечірніх суконь із нової колекції Андре Тана

Андре Тан уперше представив колекцію вечірніх вбрань на Тижні моди в Парижі | Мода | 1+1
Фото: Прес-служба Андре Тана

Український дизайнер взяв участь у паризькому Тижні моди.

Поділитися:

Нещодавно здійснилася одна з яскравих мрій українського дизайнера, фешн-експерта 1+1 Андре Тана — презентація колекції вечірніх вбрань на Тижні моди в Парижі.

«Ми це зробили, ми вперше показали колекцію в столиці Франції. Святкову, жіночну, богемну, таку, як я загадував, будучи ще підлітком.

Для мене Париж — це чарівність вечірніх вулиць, живий блиск галасливих ресторацій на Єлисейських полях, затишна лінь маленьких кав’ярень, чарівний запах гарячих млинців і смажених каштанів, вражені після підйому на Ейфелеву вежу туристи, парижанки із шармом і, звісно, закохані...

Модний Париж — це зовсім інша мелодія. У світі паризької моди співіснують мільйони різних стилів — як в океані плавають мільйони різних риб. Відшукати свій стиль у цьому різноманітті форм цілком реально — достатньо не полінуватися в нього пірнути», — поділився дизайнер.

Показ колекції весна-літо 2020 пройшов в культурно-інформаційному центрі при Посольстві України. Підтримати Андре та роздивитися його нові фешн-творіння прийшли ведучі 1+1 Юрій Горбунов і Катя Осадча, експерт шоу «Поверніть мені красу» Анна Буткевич, ведуча Леся Нікітюк, співачка Оля Полякова, з якою Тан нещодавно випустив спільну капсульну колекцію.

«Я дуже хвилювався, адже ми закривали Тиждень моди — після показів Louis Vuitton і Chanel. Для мене це був дуже відповідальний захід», — поділився Андре Тан з 1plus1.ua.

До колекції під назвою «Північ у Парижі» ввійшли 32 вишукані вечірні аутфіти: сукні з легких, блискучих тканин, спокусливі асиметричні вбрання, елегантні комбінезони. Ми ж вирішили зупинитися на 10 сукнях, в яких уже себе уявляємо… Гортай галерею і також «приміряй» цю красу!

Зі слів дизайнера, нові вбрання з’являться в магазинах різних куточків світу, зокрема в Саудівській Аравії, ОАЕ, Кувейті, Франції, Бельгії.

А ще вмикай відео і дізнавайся, яку найдорожчу сукню Андре Тан зшив у своєму житті

Будь у курсі останніх модних віянь — читай наступні матеріали:

1. Сукня-квітка ручної роботи загіпнотизувала публіку Тижня моди в Парижі

2. Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

3. Наймодніший колір осені 2019, який «розгладжує зморшки»

4. Тренди весни і літа 2020, які варто спробувати вже зараз

5. Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі