Оля Полякова й Андре Тан презентували спільну «королівську» колекцію

Оля Полякова й Андре Тан презентували спільну «королівську» колекцію одягу | Шоу-бізнес | 1+1

Жінки повинні бути незрівнянними!

Поділитися:

Відома українська співачка Оля Полякова вміє вражати: кожен її виступ грандіозний, а вбрання – витвір мистецтва. Проте вдома красуня забуває про сукні з блискітками та високі підбори. З її слів, вона, як і більшість жінок, обожнює зручні джинси та широкі худі.

Саме тому артистка спільно з дизайнером Андре Таном створила капсульну колекцію, присвячену гранд-шоу «Королева Ночі». Та, на відміну від її концертних костюмів, одяг з лінійки Andre Tan X Оля Полякова виконаний у чорному та золотому кольорі. Саме це поєднання співзвучне з темою шоу.

«Андре Тан – найвідоміший український дизайнер з найкрутішим менеджментом. Він єдиний модельєр, магазини якого є практично в кожному місті. А якщо я хочу продавати свою колекцію всюди, то з ким, якщо не з ним? Потрібно працювати з кращими!» – розповіла співачка. 

До слова, Оля Полякова та модельєр співпрацюють не вперше. Спочатку вона була Амбасадором його бренду, а 2018-го вийшла на подіум як модель. Цьогоріч з’явилася їхня спільна колекція, що складається з двох видів худі різної довжини, базової футболки з авторським принтом і шести аксесуарів (дві сумки, кепки, шапки, мітенки, пояс).

«Я дуже хотіла, щоб наш одяг був зручним, але робив зі своєї власниці королеву. Не важливо, скільки тобі років, який у тебе ріст, статура, професія. Головне, ким ти себе відчуваєш!» –  додала зірка.

Принти, які розробив Андре Тан, підкреслюють настрій колекції: кепку, шапку і поясну сумку прикрашає золота корона, а з кишені футболки визирають найдовші ноги країни.

 «Мене завжди надихають діви, в яких багато вогню та енергії. Оля – дівчина ураган, справжнє цунамі. Коли я декілька років тому запропонував їй стати обличчям своєї нової колекції, вже тоді знав, що разом ми створимо щось вибухонебезпечне. І ось цей час настав. Погодьтеся, носити кепку з короною на голові – це виклик і одночасно наша мета. Адже кожна дівчина, яка одягає наші речі, одразу стає королевою», – прокоментував Андре Тан.

Також нагадаємо, що 1+1 media розпочала зйомки документального фільму про Андре Тана

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин зі світу моди:

  1. Головні тренди весни-літа 2020: Погляд українських дизайнерів
  2. Які образи засвітили зірки 1+1 на Українському тижні моди
  3. Названо наймоднішу зіркову пару — і це не Бекхеми
  4. Королеви стилю: Наймодніші зіркові образи серпня
  5. 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ
Новини по темі