Олена Зеленська вперше з’явилась на обкладинці всесвітньо відомого глянцю

Олена Зеленська вперше стала зіркою глянцю (ФОТО) | Перша леді | 1+1
Фото: Getty Images

Три різні грані першої леді України.

Поділитися:

Дружина Президента України Олена Зеленська за кілька місяців у новому статусі встигла полонити серця не лише своєю діяльністю, а й красою та стилем. Впевнено і невимушено вона склала гідну конкуренцію найвідомішим  та навіть .  

Сьогодні журнал Vogue Україна презентував масштабний проект, головною героїнею якого стала саме Олена Зеленська. Це її перший досвід fashion-зйомки для глянцевого видання зі світовим ім’ям. 

Три неймовірні обкладинки в різних образах створювали за участю міжнародної команди на чолі з голландським фотографом Полом Беллаартом. Він мав за мету показати, якою може бути перша леді України — суворою, зворушливою і жіночною. 

Докладніше про задум фотосесії розповів головний редактор Vogue UA Філіп Власов

Перша обкладинка — строгий офіційний портрет. На другій Олена позує зі своєю сім'єю, і в оточенні найважливіших людей її життя вона інша — зворушлива і безтурботна. На третій, digital-обкладинці, ми бачимо просто жінку — красиву і чарівну. 

Також Філіп додає, що документальний стиль запрошеного фотографа Пола Беллаарта дозволив показати Олену Зеленську максимально правдиво, такою, яка вона є насправді. 

Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Для зйомки стиліст підібрав першій леді модні та вишукані образи від гучних брендів — Prada, Celine та Lemaire. Грудневий номер побачить світ 18 листопада. 

Дізнатися більше про першу леді України можна також з відеосюжету «Сніданку з 1+1»

 

Не пропусти інші новини:   

1.  

2.  

3.  

Новини по темі