"Вбивають останніх ветеранів Другої Світової, які подумати не могли, що застануть це пекло у своєму житті ще раз", – ведучий 1+1 Дмитро Комаров про звірства російської армії

Ведучий 1+1 Дмитро Комаров показав знищений на Харківщині ворожий вертоліт
Facebook/Дмитро Комаров

Ведучий також поділився своїми думками стосовно того, що історія все розставить на свої місця.

Поділитися:

Ведучий "Світу навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров показав знищений на Харківщині ворожий російський вертоліт. Фото в соцмережах він доповнив дописом, в якому поділився історіями своїх рідних, які воювали в Другій світовій війні та прокоментував, що насправді тепер символізує літера "Z", яку так активно використовують росіяни у повномасштабній війні проти України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Салтівку зносять з лиця землі", — Дмитро Комаров показав моторошне відео руйнувань у Харкові

Дмитро Комаров впевнений, що літера "Z" символізує зовсім не те, що хотіли б росіяни:

Вони вважають, що літера Z символізує силу і міць армії рф, але насправді це символ підлості, жорстокості. Це уособлення тієї армії, яка вбиває мирне населення, ґвалтує, грабує, мародерствує. Z – символ армії, яка воює за старими радянськими підручниками й думає, що велика кількість людей, бронетехніки та колон, які йдуть, неймовірна кількість живої сили, яку ніхто не шкодує, – це запорука перемоги. 

Ведучий також написав, що повномасштабне вторгнення росії в Україну показало, що сила не у того, в кого багато людей та ракет, а у того, в кого бойовий дух, настрій та кмітливість, жага до перемоги, інтелект й уміння користуватися технологіями:

Можна перемагати ворога, який, здавалося б, потужний в озброєнні, але немотивований та діє за старими шаблонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав Лисичанськ після обстрілів та бомбардувань: «Ось як виглядає «захист населення Донбасу»

Дмитро Комаров вважає, що українці ніколи не будуть сприймати 9 травня так, як раніше. Він поділився історіями своїх бабусь та дідусів, які воювали:

Дід Коля горів у танку, але вибрався, попри прогнози лікарів та пророкування ампутації ніг – вилікувався, повернувся на фронт і дійшов до Берліна.
Мій прадід Міша, директор заводу, мав броню, яка дозволяла не йти на війну. Але він не міг залишатись у безпеці, коли фашисти напали. Він пішов на фронт виконувати свою місію і загинув, імовірно під час переправи через Дніпро. Мої бабусі Ангеліна та Оля в деталях розповідали про війну. Я слухав страшні розповіді про окупацію Києва фашистами, які пам'ятаю дослівно. Сьогодні моїх дідусів і бабусь немає в живих. І вони не бачать ту ганьбу, яку влаштувала росія, вбиваючи просто так мирних українців. Вбивають у тому числі останніх ветеранів Другої Світової, які подумати не могли, що застануть це пекло у своєму житті ще раз, і що вбивати їх та їхніх близьких буде російська армія.

 Ведучий впевнений: історія вже розсудить.

Росіяни неодмінно зрозуміють, як помилялися. Багатьом буде соромно за Z. Але буде вже пізно. Поки не зміниться нинішній кремлівський режим, zомбування населення продовжиться, дітей змушуватимуть стоячи на колінах тримати z-ки. А 9 травня зібрана по 200-250 рублів масовка пройде всіма містами росії. А на червоній площі брязкатимуть ядерною зброєю, загрожуючи всьому світу апокаліпсисом. Ганьба, від якої не відмитися.

Новини по темі