Переможець «Євробачення» Сальвадор Собрал розповів про своє весілля

Переможець «Євробачення» Сальвадор Собрал розповів про своє весілля | 1+1
Фото: Getty Images

Співак поділився особистим ексклюзивно для ЖВЛ.

Поділитися:

Португальський співак Сальвадор Собрал став справжньою сенсацією «Євробачення-2017», що після перемоги Джамали відбувалося в Києві. Букмекери не прогнозували хлопцеві навіть місця у трійці лідерів. Та несподівано Сальвадор отримав найвищі бали від журі та глядачів – і це без жодних спецефектів, складних номерів та балету! Лише музика і проникливий вокал... Вмикай відео і пригадай його виступ:

Напередодні пісенного конкурсу співаку видалили дві грижі. Хлопець народився із вадою серця, тож його організм не витримував жодних навантажень. А вже через сім місяців після «Євробачення» Сальвадор пережив ще одну надскладну операцію – пересадку донорського серця.

Довга реабілітація давалася взнаки, та співаку вдалося пережити хворобу й повернутися на сцену. Ексклюзивно у програмі «Життя відомих людей» він зізнався, що орієнтиром у складний період для нього стали надія й кохання.

Чимало речей у цьому світі ми здатні контролювати, але не кохання. Я обожнюю це відчуття відсутності контролю, – поділився співак.

Аби залишити неприємні спогади в минулому, Собрал позбувся довгого волосся і статусу холостяка! Через день після 29-го дня народження він одружився: його обраницею стала акторка Дженна Тіам.

Фото: Getty Images

Вона була поряд зі співаком у найскрутніші миті, підтримувала й допомогла пережити негаразди. Сальвадор поділився, яким було його весілля:

Ми влаштували вечірку для друзів, співали разом. Це було свято нашого кохання.

Про те, які дитячі мрії втілює Собрал після одужання, а також про враження від «Євробачення-2017» дивись у відео:

Про інші зіркові весілля читай на сайті:

1. У мережі обговорюють перші фото з весілля Джастіна Бібера

2. Якими були три весільні сукні Ассоль

3. Катерина Кухар у напівпрозорій сукні з підтяжками офіційно вийшла заміж

4. Найстриманіша весільна сукня року – її обрала колишня принца Гаррі

5. Заміж за принца: Марта Адамчук захопила розкішною весільною сукнею

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.