Найстриманіша весільна сукня року – її обрала колишня принца Гаррі

Колишня принца Гаррі у найстриманішій весільній сукні року | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Королеві сподобалось би!

Поділитися:

Днями у британському Йоркширі колишня дівчина принца Гаррі, співачка Еллі Голдінг, вийшла заміж за арт-дилера компанії Sotheby’s Каспара Джоплінга. І майже одразу в мережі їхнє весілля охрестили королівським. ЗМІ навіть припускають, що для організації свята Еллі найняла ту ж компанію, яка провела весілля герцогинь Кейт Міддлтон та Меган Маркл.

Почесними гостями свята були зірки першої величини: співачка Кеті Перрі, актор Орландо Блум та співак Джеймс Блант. Ба більше, привітати Голдінг прийшли онучки королеви Єлизавети ІІ – принцеси Беатріс та Євгенія.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений HELLO! Magazine (@hellomag)

Та чи не найбільшу увагу привернула весільна сукня нареченої. Еллі пішла під вінець у вбранні від бренду Chloe, яке, варто зазначити, вирізнялося особливою стриманістю. Серед цьогорічних казкових та екстравагантних луків сукня без декольте, з мереживним коміром та довгими рукавами миттю вразила гостей свята. До слова, аби привітати співачку, її шанувальники утворили на вулиці живий коридор, що ще більше нагадало королівське весілля.

На власному прикладі Еллі Голдінг довела, що не обов’язково бігти за трендами, щоб бути красивою нареченою. Головне, аби сукня пасувала її власниці. Тож, слухай поради від українського дизайнера Андре Тана та обирай своє ідеальне весільне вбрання:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше схожих новин читай тут:

1. ТОП-7 вишуканих весільних суконь, у яких сяяли зіркові наречені

2. Під яку пісню Меган і Гаррі танцювали на своєму весіллі

3. Зіркові весільні сукні, якими нас встиг потішити 2019-й

4. 10 весільних зачісок, на які тебе надихнуть голлівудські зірки

5. Pinterest оголосив найпопулярніші весільні сукні різних країн світу

Новини по темі