Якими були три весільні сукні Ассоль

Якими були три весільні сукні Ассоль | 1+1
Фото: Прес-служба Катерини Гуменюк

Кожне вбрання – для особливого моменту святкування.

Поділитися:

Нещодавно зірка «Голосу країни» Катерина Гуменюк, відома також як Ассоль, офіційно стала дружиною. Разом із коханим Артемом Тараненком вона відсвяткувала розкішне весілля, до якого долучилися найвідоміші українські зірки.

Під вінець Катя пішла у казковій сукні вагою аж 23 кілограми. Її ексклюзивно для співачки шили в Лондоні протягом півроку. Ліванський дизайнер Saiid Kobeisy втілив усі дівочі мрії про весільне вбрання: довжелезний шлейф і фата, безліч перлин і вишукані аксесуари… З цим образом пов'язана низка цікавих фактів і спогадів Каті –читай про них за посиланням.

Та виявляється, це не єдиний весільний лук, у якому сяяла того вечора наречена. До знакової дати Катя запаслася ще двома неймовірно красивими сукнями. Над ними трудилися дизайнери з України та Сербії, і кожна відповідала особливому моменту святкування.

Напевно, найніжнішим образом Каті стала романтична довга сукня з м'якого фатину. У ній наречена розрізала розкішний весільний торт, а також ощасливила одну із присутніх дівчат своїм букетом.

Для першого весільного танцю співачка обрала пір'яну міні-сукню з акцентом на стрункій талії. У ній наречена стала справжньою перлиною танцмайданчика.

Дивись відео – у ньому Катерина Гуменюк розповіла, як познайомилася з майбутнім чоловіком:

Ще більше цікавого про розкішне весілля Каті читай на нашому сайті:

1. Важка весільна сукня Ассоль лишила на її тілі синці

2. Битва розкішних суконь: Співачка Ассоль приміряє весільний образ

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі