Повня 12 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Повня 12 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
Unsplash/johnny-kaufman

Що чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 12 серпня?

Поділитися:

12 серпня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повні усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДетальний гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від популярної астрологині

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 12 серпня

Гороскоп на Повню для Овна 

12 серпня пройде під опікою Венери, дуже гарний день, сприятливий для гармонічних відносин, в цей день кохання розквітне. Загалом буде відчуття переможця, а також можливий прибуток. На Повний місяць можливе розставання з друзями або ж з колективом, або ж неможливість побачитися. Загалом цей період не є сприятливим для масштабного планування, адже Сатурн змусить зменшити цілі, попрощатися з ілюзіями. План повинен бути дуже чітким та ясним. Зауважте, що розпочате в цей період — дуже надовго, бо цикл Сатурна на 30 років. 

Гороскоп на Повню для Тільця

 З 12 серпня розвиватиметься кар'єра, вдалий час, щоб ставити нові цілі, працювати на репутацію, просити підвищення. Повня також може дати звістку про вагітність та навпаки вихід із роботи. В цілому, ці дні стануть певним проясненням в роботі та з репутацією. Також це хороший період для покупок на свято та задля краси. Спілкування з батьками.

Гороскоп на Повню для Близнюків

12 серпня – Повний місяць у вашому 9-му домі гороскопа разом із Сатурном. Це планета обмежень, правил, законів, а 9-й будинок – будинок навчання, освіти. Ви можете отримати результати іспитів чи юридичні документи. З 12 серпня спілкування, зв'язки з клієнтами, родичами, навчання новим навичкам. Можливе надходження коштів. Можливе нове романтичне знайомство. 

Гороскоп на Повню для Рака

12 серпня Венера у 2 домі фінансів. Очікуйте на подарунки, приємні покупки, може прийти суттєва сума грошей. Повний місяць у 8 домі (фінанси). Оскільки поруч Сатурн, то отримаєте  менше грошей, ніж думали, можливі гроші у спадок, можуть спрацювати інвестиції від бізнес-партерів. 

Гороскоп на Повню для Лева 

З 12 серпня Венера притягуватиме до Левів любов, гроші та достаток. Одинокі Леви можуть зустріти кохання, якщо у шлюбі, то покращення стосунків. Хороший період для благодійної діяльності. Повня Сатурні дасть всю правду назовні. Хороші стосунки скріпить на 30 років, хиткі стосунки розірве. Крапка після повного місяця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: у кого повністю зміниться життя наприкінці літа

Гороскоп на Повню для Діви

12 серпня Венера принесе відпочинок, відпустку, що перетвориться на подорож закордон. Також може мати місце роман на відстані, подарунок здалеку, таємні стосунки. Благодійність та волонтерство дадуть відчуття важливості та гармонії. Повня підкреслить нові закони, пов'язані з місцем роботи, можлива серйозна розмова з босом, новий режим роботи або ж звільнення. В серпні доведеться суттєво потурбуватися про своє здоров'я. 

Гороскоп на Повню для Терезів

12 серпня Венера приносить хороші фінансові результати, хороші новини про друзів. Буде успіх у бізнесі онлайн, він почне давати прибуток. 12 серпня Повня висвітить вашу відповідальність щодо дітей. Можлива новина про вагітність. Можливе зменшення бізнесу. 5-й дім – дім кохання, ваші стосунки можуть перейти на наступний рівень.

Гороскоп на Повню для Скорпіона 

 12 серпня Повня в 4-му домі гороскопа разом із Сатурном у секторі сім'ї, батьків та місця проживання. Можлива серйозна інформація, яку варто враховувати. Ви можете розпочати ремонт або завершити його. Може бути охолодження стосунків у сім'ї чи розставання, переїзд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні астрологічні події серпня 2022: ключові аспекти та небезпечні періоди

Гороскоп на Повню для Стрільця

Повний місяць 12 серпня — може бути обмеження спілкування, охолодження стосунків із кимось із родичів, навіть ізоляція. Але якщо ви з кимось познайомитеся цього дня, то це надовго. Ви можете навчитися чогось нового, купити техніку, навіть автомобіль. З 12 серпня Стрільці можуть подорожувати, навіть кудись переїхати. У будь-якому випадку поїздка буде хорошою, з позитивними емоціями. Ви можете отримати подарунок. 

Гороскоп на Повню для Козерога

Повний місяць 12 серпня: ви побачите свою фінансову ситуацію і ви маєте тепер все чітко планувати. Якесь джерело доходів піде, і гроші у сумі зменшаться. Проте буде стабільність у фінансах. Будь-яка покупка буде надовго. Менше грошей може бути, якщо ви берете зобов'язання за когось на себе: наприклад, оплата навчання дітям. 12 серпня Венера буде у 8 домі, домі інших джерел доходів та допомоги від інших людей. У вас висвітиться повна фінансова картина, збільшаться гроші у вашого партнера або ви отримаєте якісь гроші, які ви раніше оформляли (допомоги, аліменти, стипендія, гранти). 

Гороскоп на Повню для Водолія

Повний місяць 12 серпня протверезить вас і дасть вам відповідальність, серйозність. Ви можете дізнатися, що вагітні чи народити. У вас буде нова відповідальність. Вас доведеться приймати важливі рішення, може бути розставання, розлучення. Можуть виникнути фінансові зобов'язання. Ті, хто народився з 9 по 11 лютого найсильніше відчують цей повний місяць. Повний місяць вносить ясність і відносини з іншими людьми. Ви отримаєте відповіді на питання, які стосуються ваших стосунків. У вас можуть розпочатися судові справи, можливо вже рішення суду. Повний місяць 12 серпня може висвітлити, хто з ваших друзів насправді для вас ворог.

Гороскоп на Повню для Риб

12 серпня – Повня у вашому 12-му домі гороскопу. Можлива подорож за кордон. Приділіть увагу своєму здоров'ю. Ви можете поїхати у відпустку або вам доведеться побути в ізоляції. Може бути звільнення від минулого. 

Новини по темі