Повний місяць 1 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 1 серпня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 1 серпня?

Поділитися:

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 1 серпня від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 1 серпня

Гороскоп на Повний місяць Овен

1 серпня Повня в 11 будинку гороскопа. Будинок мрії, будинок майбутнього. Ви побачите якісь моменти вашого майбутнього. Або ваші мрії, щоб ви зрозуміли, чи готові ви до їх виконання, або необхідно від чогось відмовитися. Це ще й будинок друзів, соціуму, соціальних мереж. Буде новина від друга, друга, міна оточення. Можливо, вам необхідно змінити щось у ваших соцмережах. Завжди є можливість щось покращувати. Можливо, ви захочете показати себе світові. Може бути ухвалення рішення або завершення чогось. Масштабуватися можна лише після 18 вересня через вплив ретро Меркурія.

Повний гороскоп на серпень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Телець

1 серпня Повня в 10 домі гороскопа. Дім репутації, цілі, напрямку, куди ви йдете. Повний місяць, як прожектор покаже вам ваш шлях. Це час прийняття рішення. Ви зрозумієте куди рухаєтеся. До того ж це стосується, як кар’єри, так і стосунків. Ви отримаєте новину з роботи. Цілком ймовірно, що ви зміните професію. Чекайте на якесь досягнення.

Повний гороскоп на серпень для Тільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Близнюки

1 серпня Повня в 9 домі. Це дім подорожей та освіти. На вас чекає багато комунікацій та нової інформації. Потрібно буде приймати рішення. Ймовірне виникнення юридичних питань. Поганий час для судів. Ви отримаєте дипломи або сертифікати з приводу вашої освіти. Ви можете поїхати в подорож до місця, де вже були. Ви почнете нові знайомства. 

Повний гороскоп на серпень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Рак

1 серпня – Повня у 8 домі гороскопа. Повня – це завжди прийняття рішення, кульмінація чого-небудь. 8 дім – фінансовий. Вам нарешті дадуть кредит, або ж ви погасите його, якщо раніше мали. Гроші прийдуть до вас звідкись. Ймовірне отримання спадщини. На жаль, 8 дім відповідає теж за кризові ситуації. Тож гроші можуть як прийти, так і навпаки – піти від вас. Потрібно буде за щось заплатити. 8 дім – про інтимне життя. Несподівано для себе, ви відкриєте таємницю свого партнера. Перша Повня з трьох цього місяця добре сприяє звільненню: від людей, контролю, залежності. 

Повний гороскоп на серпень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Лев

1 серпня Повня в 7 домі стосунків та кохання. Повня внесе ясність у стосунки, вони зазнають певної кульмінації. На вас чекаю нові зустрічі та знайомства, але ретроградна Венера принесе розчарування в них. Можливі ділові стосунки, нові договори та контракти.

Повний гороскоп на серпень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Діва

1 серпня Повня в 6 домі роботи та здоров’я, у секторі колег та підлеглих. Проясниться ситуація з роботою. Ви можете повернутися на стару роботу. На вас чекає здача аналізів та проходження медичних оглядів, нова інформація по здоров’ю. Буде добре кинути погані звички хоча б на 2 тижні поки Повня. 

Повний гороскоп на серпень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Терези

1 серпня Повня в 5 домі кохання, дітей та задоволення. Ви приймете рішення щодо поїздки або відпустки. Отримаєте новини щодо коханої людини, можливий курортний роман. Астрологиня наголошує, що стосунки початі в період ретроградної Венери будуть короткими. До вас повернуться шанувальники з минулого, можуть відновитися колишні стосунки. Відкриється таємниця про партнера. Отримаєте новини про дітей. Можлива вагітність. Будуть новини про вашу творчість. Можете публічно виступати.

Повний гороскоп на серпень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Скорпіон

1 серпня. Повня в 4 домі гороскопа. Він відповідає за ваш дім. Доречним буде зробити ремонт у першій половині місяця, але купувати вартісні речі для прикраси оселі не варто. Новина про члена родини може застати вас зненацька: народження чи з’їзд дітей з батьківського дому. 4 дім також про батьків. Можливо вони повідомлять вас про щось важливе. Ймовірна поїздка у місце дитинства, де ви виросли. Можливо знайдете фотоальбом зі старими світлинами. Все, що пов’язане із нерухомістю буде відбуватися у Скорпіонів 1 серпня. Це також може стати днем вашого переїзду. 

Повний гороскоп на серпень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повний місяць Стрілець

1 серпня. Повня в 3 домі гороскопа. Дім контактів, знайомств, спілкування. Можлива поява новини про сестру чи брата. Навчання, курси, інформація – це все про 3 дім. На початку місяця ймовірні короткочасні поїздки. По Ретроградній Венері багато знайомих нагадають про себе і будуть вимагати вашої уваги. Також привернуть ваш погляд і колишні залицяльники. Змінити свою робочу техніку буде хорошою ідеєю 1 серпня. Навчитися чомусь новому теж буде доречним. 

Гороскоп на Повний місяць Козеріг

1 серпня Повня у 2 домі особистих фінансів, цінностей, самооцінки. Перша половина місяця загалом буде дуже фінансова. Повня висвітить ситуацію з грошима. Варто буде балансувати між доходами та витратами. Виникнення або завершення юридичних справ, пов’язаних з грошима. Ви зміните ціни на власні послуги. 

Гороскоп на Повний місяць Водолій

1 серпня перша Повня у знаку Водолія. Емоційними днями можуть виявитися три дні до 1 серпня і три дні після. Найбільше всіх відчують цю Повню ті, у кого асцендент в 9 градусі Водолія або з 6 по 9 градус. Якщо у вас день народження 30 січня (три дні до та після), ви теж відчуєте на собі значний вплив. Це може стосуватися вашого іміджу, популярності. Публічний виступ теж цілком ймовірний у цей день. Можливо ви повідомите родині про важливу новину і через це опинитеся у центрі уваги. Перша Повня цього місяця буде знаходитися між 1 і 7 домами. Це означає, що підніметься тема стосунків. Астрологиня Анжела Перл радить використати цю Повню задля того, щоб проявити себе, заявити про себе, змінити свій імідж. Краще за все направити це, щоб повернутися до колишніх звичок, стилю, спорту. Ця енергія буде продовжуватися до 16 серпня.

Гороскоп на Повний місяць Риби

1 серпня. Повня в 12 домі гороскопа. Це – приватний сектор гороскопа: особисте життя, коли ви хочете побути на самоті чи поїхати від усіх. Поїздка на дачу, у відпустку чи навіть за кордон буде чудовою ідеєю. 12 дім особистого простору також про ваші таємниці, які ви не хочете розповідати. Повня, на жаль, чи, на щастя, висвітить їх і вони перестануть бути секретом. У сукупності Повний Місяць і останній дім гороскопа означають закінчення чого-небудь, звільнення від обов’язків, тягарю. Благодійність теж по цьому домі гороскопа. Можливо хтось у вашому оточені буде потребувати допомоги. Не ігноруйте цього. Протягніть руку підтримки. Доведеться когось відвідати у лікарні, або ж самому звернутися до лікаря. Відпочинок, ретріт, санаторій будуть неабияк доречними на початку серпня. Спа-салони, масажі теж сюди відносяться. Астрологиня застерігає не робити косметичних процедур на кшталт операцій краси у Ретроградну Венеру. Результат може вам не сподобатися. Також з 1 серпня варто відмовитися від цукру.

Новини по темі