Прикрилася сумкою: Абсолютно гола Ірина Шейк у новій фотосесії

Зовсім гола Ірина Шейк позує для відомого бренду | Зіркове життя | 1+1
Фото: @irinashayk

Дуже сміливо.

Поділитися:

Днями в мережі вибухнула рекламна кампанія нової колекції сумок від американського бренду Calvin Klein. Авторами фешн-зйомки стали голландські фотографи Інез ван Ламсвеерде та Вінуд Матадін. Сумки отримали ще більшу популярність завдяки новому обличчю бренду – відомій моделі Ірині Шейк. Зірка знялася у спокусливій фотосесії для Calvin Klein.

Щоби не відвертати увагу від шкіряного аксесуару, розробники кампанії вирішили не перевантажувати кадр і повністю роздягнули запрошену зірку. Так, на одній зі світлин Ірина позує лише в сорочці зі шкіряною bucket bag, а на інших – прикривши сумкою найпікантніше. Гортай галерею та оцінюй, яка новинка тобі подобається найбільше. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от irinashayk (@irinashayk)

Зазначимо, 33-річній Ірині Шейк вдалося побудувати не лише успішну модельну кар’єру, а й стати щасливою матусею. Модель виховує дворічну доньку Лею, яку народила своєму екс-бойфренду, актору Бредлі Куперу. Більше про зіркове батьківство колишніх закоханих дізнайся у відео:

Читай також інші новини про Ірину Шейк:

1. Ірину Шейк заскочили на побаченні з колишнім Дженніфер Еністон

2. Надсексуальна Ірина Шейк позує лише у боді (фото)

3. Кого втратив Бредлі Купер: Сексуальні фото Ірини Шейк підкорюють Instagram

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі