Просто вау! Дружина MONATIKa показала обличчя без макіяжу

Дружина Монатіка вразила природністю без макіяжу (ФОТО) | Особисті фото | 1+1
@irinademicheva

Ось чому він у неї закохався. 

Поділитися:

Головна жінка в житті талановитого музиканта, тренера «Голосу країни» Дмитра MONATIKa тривалий час залишалася «поза кадром». Два роки тому знайти їхні спільні фото в мережі було вкрай складно, а в інтерв’ю співак не часто ділився особистим. Проте, саме кохану Діма вважає своїм найкращим другом, музою і помічницею. 

В останній місяць цього літа пара знайшла час для відпочинку. Разом із дітьми MONATIK та Ірина вирушили до Туреччини — і вже встигли показати, як саме проходить їхня відпустка. Поки Дмитро випробовує в морі flyboard, дружина насолоджується сонячними ваннами на пляжі. На її сторінці в Instagram з’явилася світлина, на якій кохана артиста позує без макіяжу та фільтрів. Природна краса!

Літо. Мокре, солоне волосся, обгорілий ніс, найрідніші поруч — стан внутрішнього щастя. Все, що мені потрібно, — залишила допис Ірина. 

Також кілька днів тому муза MONATIKa показала їхнє спільне фото.

Раніше співак розповідав, що родина дуже надихає його на творчість. Дивись відео, як сини допомагають Дмитру писати новий альбом:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай інші новини про MONATIKa:

1. MONATIK замилував світлиною зі своїми «панденятами» (фото)

2. MONATIK вразив своєю незвичайною колекцією (фото)

3. MONATIK зізнався, що планує мати доньку

4. MONATIK розчулив кохану ніжним віршем

Новини по темі