«Псіханули»: MARUV, Нікітюк і Луценко змінили зачіски

Українські зірки, які нещодавно змінили імідж (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/lesia_nikituk

Стильні зіркові експерименти.

Поділитися:

Чи то так бабине літо подіяло, чи то наша добірка зірок в однакових вбраннях, але представники українського шоу-бізнесу вирішили будь-що вирізнитися новим іміджем. Упродовж довгих жовтневих вихідних цікавими змінами вразили відразу кілька колишніх учасниць «Танців з зірками».   

Найменш кардинальним стало оновлення зачіски епатажної MARUV. Співачка лише трохи освіжила платиновий блонд і обрала стрижку боб з косим чубчиком. 

Фото: instagram/maruvofficial

Дедалі сміливіша зміна кольору торкнулася волосся ведучої Лесі Нікітюк. Вона зробила ніжне рожеве тонування, яке нагадує полуничний блонд. Цікаво, що над її зачіскою чаклував той самий перукар, що і над останньою зачіскою MARUV.

На своїй сторінці в Instagram срібна призерка «Танців...» запропонувала дописувачам здогадатися, просто вона «псіханула» чи таки запланувала щось цікаве. 

Фото: instagram/rudyshyn_mykhailo

Найрішучішою виявилася ведуча і фітнес-тренер Аніта Луценко. Вона попрощалася із каре, яке так долго відрощувала, і повернулася до короткої стрижки. Відтінок також новий — попелястий. 

Фото: instagram/anitasporty

Кому із зірок зміни личать найбільше? Бери участь в опитуванні!

poll_content_594

Нагадаємо, що на відміну від Лесі та Аніти, MARUV брала участь в цьогорічному сезоні «Танців з зірками». Останнім для її пари з харизматичним танцівником JAY став сексуальний стріп. Пригадуй, як це було: 

Також читай новини про інших учасників вибухового шоу: 

1. «Кекс» на кухні та Полякова в тілі Кароль: Найяскравіше з сьомого ефіру «Танців з зірками»

2. Яка пара залишила проект «Танці з зірками» у восьмому ефірі

3. Хто став лідером восьмого випуску «Танців з зірками» 

4. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

5. MARUV вразила ніжним образом в українському стилі (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно  підписуйся на наш Twitter

Новини по темі