Харизматичний танцівник JAY розповів, яка MARUV поза камерами

Танці з зірками
Партнер MARUV по "Танцях з зірками" зізнався, яка вона насправді | Інтерв'ю | 1+1
Фото: instagram/jay.dmitriy.enko.reality

Відверта розмова з Євгеном Дмитрієнком.

Поділитися:

Цієї неділі неочікувано для всіх проект «Танці з зірками» залишив вибуховий тандем MARUV і JAY. Упродовж п’яти прямих ефірів талановиті співачка і хореограф демонстрували недитячі пристрасті, від яких червоніла Катерина Кухар, а Франсіско Гомесу і Владу Ямі бракло повітря. 

Раніше моя колега вже розкрила кілька таємниць MARUV, якими зірка поділилася з нею за лаштунками. Мені ж випала нагода поспілкуватися з її партнером JAYЄвгеном Дмитрієнком. Про його участь у «Танцях з зірками», характер та будні за межами проекту дізнаєшся далі.  

Чи давно танці з'явилися у твоєму житті?

У сім років. З дитинства я був із тих небагатьох хлопців, які беруть участь у культурному житті школи. Постановка танців завжди була на моїх плечах. Потім в університеті я почав займатися в студії сучасної хореографії. Зараз вже років 10 танцюю професійно.

А коли відбулася твоя перша зустріч із Франсіско Гомесом?

Якраз після школи. Це був мій перший майстер-клас зарубіжного хореографа. І я дуже тішуся, що потрапив тоді саме до Франсіско. Він рухався неймовірно швидко, але водночас — дуже чітко і технічно. Тоді я зрозумів, що таке справді крута і сучасна хореографія. 

Мабуть, приємно було побачити його знову на «Танцях з зірками».

Я щасливий, що все так збіглося. В певному сенсі Франсіско вплинув на мою історію та визначив її розвиток. 

Зараз є людина, на яку ти рівняєшся?

Ні.

У мене свій шлях, якого я дотримуюсь. 

Окрім того, що танцюєш сам, займаєшся чимось ще? Які маєш захоплення?

Взагалі мені подобається і хочеться робити все, що пов'язано з музикою і творчістю. Є багато напрямків, у яких було б цікаво себе спробувати. Наразі я викладаю — в групах та індивідуально. Мені легко знаходити спільну мову і з дітьми, і з дорослими.

А який у тебе характер? Чи близький тобі образ зухвалого хлопця, в якому глядачі бачили тебе на сцені «Танців з зірками»? Або ти швидше м’який та делікатний?

Швидке толерантний, ніж м'який. Коли ми репетируємо, я можу в певних моментах здаватися м'якшим, ніж потрібно. Адже внутрішньо переживаю — щоб не наступити на ногу, щоб партнер не зійшов неправильно з підтримки. Але по життю, в ситуаціях, де потрібно проявити твердість характеру, з цим проблем немає.

А наскільки MARUV на екрані схожа на себе справжню?

Вона дуже чесна і правдива. У ній справді є грань красивої гарячої інтелігентної провокації, але водночас вона добра, відкрита людина.

MARUV — чесна і правдива, до неї завжди можна звернутися за порадою.

Яка риса її характеру імпонує тобі найбільше?

Вона ніколи і ні перед чим не зупиняється. Це надихає і мотивує рухатися вперед всю команду.

На проекті MARUV не зраджувала своєму образу. Навіть вальс танцювала в латексі… А хто ж таки у вашій парі був головним?

Ми обидва Водолії, тому поняття вчитель/учень у нас доволі розмиті. Дечого я її вчив, дечого вона мене. Думаю, кожен із нас просто допомагав одне одному стати краще (усміхається).

А можеш уявити себе з іншою партнеркою? З ким цікаво було б вийти на паркет із цьогорічних учасниць? 

З MARUV мені дуже комфортно і я її нікому не віддам (сміється)! Заради експерименту, звісно, багато з ким було б цікаво потанцювати. Наприклад, з Оленою Кравець...

MARUV — заміжня. А чи є хтось зараз у твоєму серці?

Ні, я вільний.

Тобто можемо оголосити твоїм фанаткам, що ти в активному пошуку?

Я не думаю про пошук. У мене є сцена і улюблена справа. Є друзі, близькі люди, батьки... зрештою кіт (сміється). А кохання прийде, всьому свій час. Не треба зациклюватися. І взагалі, краще почекати, ніж розмінюватися на незначущі стосунки. 

Мені здається, ти романтик… 

О так!

Для коханої людини потрібно робити все краще, ніж для себе.

На чому тоді плануєш зосередитися після «Танців з зірками»? Є чіткі плани?

Цього року в мене майже не було літа, тому взимку хотілося б у теплі краї. Повалятися «тюленем», що-небудь пожувати, набрати кілограмів, змити смокі айз (сміється)... Є бажання трохи відпочити. Не скажу, що дуже сильно втомлююся — я все ж таки займаюся справою, яку люблю. Хочеться влаштувати своєрідне перезавантаження і подумати про те, куди рухатися далі. Деякі ідеї вже є, але поки щось афішувати рано.

Опиши свій ідеальний вихідний.

Побачитися з друзями і рідними, нічого особливо не робити, їсти фрукти (посміхається).

Фрукти? А як же смаколики? Піца, гамбургери...

Я за здоровий спосіб життя без фанатизму. Щось шкідливе можу собі дозволити, але загалом дотримуюся базових рекомендацій — не їм занадто багато гострого, смаженого.

Займаєшся ще яким-небудь спортом, окрім танців?

Я люблю бігати, але роблю це час від часу. Можу систематично відзайматися півроку в залі, потім — перерва. Танцювальні тренування справді забезпечують чимале навантаження. Останні кілька місяців вони у мене починаються о 10 ранку і тривають до пізнього вечора. В такому темпі підтримувати фізичну форму легко. Якщо додати до цього відтискання і вправи на прес, то зал взагалі не потрібен.

Додам, що кожен із п'яти виступів JAY і MARUV у «Танцях з зірками» доводить, наскільки серйозно пара ставилася до тренувань на паркеті. Останнім для учасників став сексуальний стріп, але не залишається сумнівів, що і хореограф, і співачка продовжать нас дивувати за межами шоу. Дивись відео з п'ятого ефіру «Танців з зірками»:

Більше цікавого про пару:

1. MARUV смачно відповіла хейтерам

2. Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками»

3. Вікторіанський шик: MARUV і JAY у новій епатажній фотосесії

4. Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

5. Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі