Психологічний тест по картинці "Який ти танець": вибери рух, що подобається і дізнайся більше про свій характер

Психологічний тест по картинці "Який ти танець", який розкриє основні риси вашого характеру

Оберіть не роздумуючи один з силуетів танцю. Подивіться на номер вибраного та читайте пояснення.

Поділитися:

1. Пасодобль

Ви — яскраві та емоційні! Пасодобль, як іспанський танець, розповідає про вас, як про людину, якій важливі експресійні емоції та конкуренція: весь набір рухів танцю можна інтерпретувати як бій матадора з биком. Для створення збільшеного акценту в пасодоблі використовуються додаткові удари підборами черевиків по паркету — пояснення вашого прагнення бути в центрі уваги.

Не забувайте, що зовсім скоро на телеекранах можна буде дивитись "Танці з зірками"! Подивитись сюжет "Твого дня" про нового суддю Макса Чмерковського можна тут:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: оберіть ваш улюблений хліб і це розповість про ваші погляди на життя

2. Вальс

Ви полюбляєте спокійний та помірний темп життя, як і цей танок. Проте якщо вас щось дратуватиме, ви миттєво перетворитесь у Венський вальс: швидкий та емоційний. Вам досить складно заводити нові знайомства — не дивно, адже вальс танцюється тільки в закритих позиціях! Але до близьких ви навпаки дуже відкриті: щирі та любите людей по-справжньому. 

3. Самба

Ви — людина контрастів: можете бути як спокійним, так і максимально активним. Не дарма ваш темп повільний, швидкий, швидкий, як в самбі. По темпу вам підходить мегаполіс, як Ріо-де-Жанейро, проте інколи вам бракує затишку і ви б з радістю поїхали в Сан-Паулу. Ви пристрастні та схильні до сильного захоплення людьми.

4. Хіп-хоп

Пафос — це не про вас! Ви прості, активні та веселі! Ваше оточення точно може сказати, що ви душа компанії — не дарма ви обрали хіп-хоп, вуличний танець. Вам абсолютно не подобається стояти на місці, ви не любите щось старе, а навпаки: прагнете сучасності та виходу за межі реального. Саме тому й обрали відносно новий стиль танцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест з колосами "Яку рису характеру ви підсвідомо розвиваєте"?

5. Контемпорарі

Гармонія та самопізнання — те, чого ви прагнете в своєму житті. Не дарма ви обрали картинку з контемпом: одні з приципів танцю є робота з вагою, гравітацією, центром тяжіння, інерцією, навколишнім простором і часом. Вас можна назвати легкими людьми, які не створюють собі зайвих проблем та намагаються вирішувати ситуації неконфліктно.

Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення.

Новини по темі