Ще одна категорія українців отримає 2200 грн допомоги від держави: коли будуть виплати і хто одержить

Українцям виплатять 2200 грн допомоги від держави: коли будуть виплати та хто отримає
Pixabay/GeriArt

Вже з наступного місяця українці отримають виплати від держави: хто саме та за яких умов.

Поділитися:

З  листопада 2022 року мешканці щойно звільнених від окупанта територій отримуватимуть додаткову грошову допомогу в розмірі 2 200 грн. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навмисно пошкоджені гроші з територій бойових дій та тимчасової окупації: як розрізнити, що робити (роз’яснення від Нацбанку)

Яка допомога передбачена для мешканців деокупованих територій

Гуманітарна допомога:

  • продукти харчування,
  • речі першої необхідності,
  • засоби гігієни,
  • теплий одяг на зиму.

фінансова підтримка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни у виплатах: як будуть нараховувати пенсії, зарплату, субсидії та як зміняться ціни з 1 жовтня для українців

«Кожен, хто пережив окупацію, може розраховувати на усі актуальні види фінансової допомоги – і від держави, і від міжнародних гуманітарних організацій. Крім того, з наступного місяця ці громадяни будуть отримувати ще одну додаткову допомогу – 2200 грн», - повідомила віцепрем’єрка Ірина Верещук.

Нагадаємо, наразі на звільнених від ворога Харківщині та Херсонщині триває пілотний проєкт. Громадяни, які фактично там мешкали на момент деокупації, через Укрпошту отримують разову грошову допомогу в сумі 1200 грн.

Новини по темі