Що нам чекати влітку: прогноз розвитку воєнних дій в Україні за місяцями від екстрасенса

Коли Україні чекати на переламний момент у війні: прогноз екстрасенса на літо 2022
freepik.com

Як будуть розвиватися воєнні дії в Україні влітку: прогноз від екстрасенса за місяцями.

Поділитися:

Що буде в Україні влітку, як будуть розвиватися воєнні дії? Відповідь на це питання цікавить всіх українців. Екстрасенска Рубіна Цибульська дає свої прогнози щодо літа 2022 в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз військових дій на літо 2022 від астролога: названо критичну для України дату

Прогноз розвитку воєнних дій в Україні на літо за місяцями

Отже, чого нам чекати від 3-х літніх місяців в питанні розвитку воєнної ситуації? Рубіна Цибульська дала такі прогнози:

Червень: треба набратися терпіння, опанувати хаос навколо себе. У червні більшість українців будуть відчувати невизначеність, яка їх буде пригнічувати. Це пов'язано буде з доволі складною ситуацією на фронті та з поверненням додому, на яке наважиться багато біженців і переселенців. Екстрасенска говорить:

"Будуть дороги, багато доріг. Люди повертаються додому. Також буде агресія людей всередині країни, всередині міст, безлад, хаос. Люди будуть відчувати розгубленість, страх".

Щодо розвитку воєнних дій, у червні прогнозується підписання ряду важливих документів, які вплинуть на хід війни, ймовірні переговори та обмін полоненими. Загалом у червні всім українцям треба набратися терпіння, бо буде непросто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Україна переможе росію та завершиться війна: прогноз від ясновидця, який називав майже точну дату початку війни

Липень: будуть приводи для радості. Липень буде не таким складним з воєнної точки зору для України, як червень, вважає Рубіна Цибульська. Наш ворог ослабне, але найбільш вірогідно тимчасово.

Тож розслаблятися не варто, хоча можна трохи перевести подих саме в липні. Також є ймовірність, що саме 2-й місяць літа стане переломним для України у цій війні. Так само, як і в червні, передбачаються переговори, але вони будуть значно успішнішими для України і для нашого майбутнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли настане переламний момент у війні: прогноз до кінця року від ведичного астролога Ігоря Нехаєва

Серпень: місяць згуртованості. В останній місяць літа 2022 українці знову продемонструють всьому світу свою згуртованість, передбачає екстрасенс. Ця згуртованість буде заснована у значній мірі на неймовірній злості на агресора та відчаї від воєнних втрат і спрямується на відновлення українських територій. Буде висока міграція всередині країни: люди будуть шукати безпечне місце для життя, роботу, будуть намагатися облаштувати свій побут не тимчасово, а на тривалий проміжок часу.

А які прогнози експертів щодо харчового запасу в Україні: дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1":

Новини по темі