Шоптенко і Вітвіцька знялися у новорічному кліпі української співачки

Олена Шоптенко і Соломія Вітвіцька знялися у новорічному кліпі Світлани Тарабарової | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Яка тепла атмосфера!

Поділитися:

Усе швидше наближається Новий рік, але всім хочеться відчути святковий настрій уже зараз. Не виняток і співачка TARABAROVA

Днями у мережі з'явилося відео на новий українськомовний трек виконавиці «Падає сніг». У кліпі зірка не просто заспівала про зимову красу напередодні новорічних свят, а й поділилася зворушливими митями зі свого життя. 

Так, на початку ролика артистка з'являється у кадрі з чоловіком та сином. Разом вони радіють снігові, веселяться та щиро тішаться одне одному. У відео глядачі також можуть роздивитися сімейний фотоальбом із милими світлинами маленького сина Світлани. 

Фото: instagram/tarabarova

Мерехтливі вогники, яскраві іграшки та ніжні поцілунки зачаровують шанувальників, а виконавиця не тямить себе від щастя і дякує за цікавий та теплий рік:

Цей рік був шалений, але був the best!

Цікаво, що у другій частині відео TARABAROVA радо зустрічає друзів у своєму домі. Серед гостей співачки і учасниця «Танців з зірками» Олена Шоптенко, а також ведуча ТСН Соломія Вітвіцька.

У кліпі компанія весело зустрічає Новий рік, обмінюється подарунками, наповнює келихи шампанським та співає пісні під гітару. Усі бавляться, наче діти, знімаючи найкращі моменти на телефон. 

Відео просякнуте теплою, щирою атмосферою та радісним настроєм, який передається глядачам. Схоже, зіркам не довелося нічого грати, вони перенесли дружні стосунки із життя на екрани.

Мерщій дивись кліп і надихайся святковим настроєм:

Читай також про інші музичні новинки:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі