Шоу «Розсміши коміка» вийде у новому форматі вже цієї суботи

Не пропусти довгоочікувану прем'єру нового сезону розважального проекту.

Поділитися:

Цієї суботи, 5 жовтня, о 18:30 в ефір телеканалу 1+1 виходить новий сезон гумористичного шоу «Розсміши коміка» в оновленому форматі.

У цьому випуску проти коміків — Євгена Кошового та Юрія Ткача — буде боротися команда з Одеси, до складу якої увійшли Наталя Гаріпова, Микита Шевчук, Сергій Середа, Ілля Аксельрод і Юрій Великий. Збірна гумористів спробує заробити гроші на створення сенсорної кімнати «Шосте чуття» для дітей з особливостями розвитку. У цьому місці за допомогою спеціальних ігор дитина зможе навчатися, розвиватися, але найголовніше — наповнюватися позитивними емоціями.

Першим свій виступ розпочав комік Микита Шевчук:

«У мене друг пішов на курси підвищення особистісної ефективності. Зараз він дивиться фільми зі швидкістю 150%. Він каже, що на кожному фільмі він економить по 30 хвилин. На що я йому: «Мішо, якби ти не грав в комп'ютерні ігри, ти б зекономив 2018 рік», — розповів він. А яку суму вдалося заробити коміку  дивись в ефірі «1+1» 5 жовтня.

Актор і ведучий Сергій Середа також сказав декілька дотепних жартів:

«Наречений з нареченою так захопилися биттям келихів, що свідок був не єдиним, хто в цей вечір пив з взуття».

«Молодий вчитель хімії так часто проводив досліди, що дітям набридло здавати на ремонт класу».

Нагадаємо, в цьому сезоні в програмі відбулися зміни. Тепер команди гумористів будуть заробляти своїми жартами на добрі справи. Весь виграш вони віддадуть на благодійність, а конкретніше — на вирішення тих чи інших проблем міста або області. Якщо протягом хвилини ніхто з коміків не засміється, хлопці-учасники зможуть забрати гроші, які встигли заробити до цієї хвилині. Таким чином, виграш стає фіксованим.

Команди з восьми міст України будуть боротися за головний приз шоу — 50 000 гривень. Суддівські крісла зайняли незмінний актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий і вперше — шоумен і тренер «Ліги Сміху» Юрій Ткач. У кріслі ведучого — Ігор Ласточкін.

Дивись новий випуск програми «Розсміши коміка» 5 жовтня, о 18:30 в ефірі телеканалу 1+1.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Неочікувано: Шоу «Розсміши коміка» змінило формат