#шоуюри: Горбунов покаже, як Осадча збирається на вечірки

Юрій Горбунов покаже, як Катя Осадча збирається на вечірки
Фото: Вікторія Квітка

Не пропустіть новий випуск гумористичного шоу!

Поділитися:

Щопонеділка о 21:30 глядачі 1+1 можуть побачити жартівливі скетчі про будні українців, секрети залаштунків кіно і телебачення та особливості життя у різних містах нашої країни, якими зірковий татусь Юрій Горбунов ділиться у проекті #шоуюри.

Раніше шоумен зізнався, що в рубриці про життя з дружиною Катериною Осадчою зображені ситуації, які справді траплялись із зірковою парою.

«Катю, ну виходь уже! Ти збираєшся довше, ніж триватиме вечірка й афтепаті разом узяті», ― так почнеться один зі скетчів, у якому Юрій Горбунов покаже, як вони з дружиною збиралися на тематичну вечірку.

Три години Катерина Осадча створювала образ співачки Гайтани, аж раптом прийшов DZIDZIO зі звісткою, що тематика заходу змінилась ― буде піжамна паті, на яку зірки вже добряче спізнюються.

До речі, до оселі Юрія та Каті DZIDZIO завітав зі словами: «Сусіде, якщо в тебе пропали тапочки, то не я. То просто двері були відкриті». У цьому ж скетчі шоумен покаже спосіб змусити дружину збиратися швидше. Йому лише варто схвильовано прокричати: «Катю, по новинам передають, що «Світське життя» закрили».