«Спортивний фронт»: Жан Беленюк закликає до пожиттєвої ганьби та вигнання росіян і білорусів на міжнародній арені

 Жан Беленюк закликає до пожиттєвої ганьби та вигнання росіян і білорусів на міжнародній арені

У тематичному відео багаторазовий чемпіон світу та Європи Жан Беленюк розповів про колег-спортсменів, яким довелося замінити тренувальні зали на поле бою.

Поділитися:

Група 1+1 media спільно з легендарними спортсменами продовжує спротив рф в межах масштабної комунікаційної кампанії «Спортивний фронт». До лав чемпіонів, які закликають увесь світ підтримати бойкот російських та білоруських спортсменів, хто висловився «за війну» або не озвучив свою позицію, доєднався борець греко-римського стилю, олімпійський чемпіон Жан Беленюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш фінальний удар – це повна ізоляція російського та білоруського спорту у світі», — Ольга Харлан доєдналася до проєкту «Спортивний фронт»

У тематичному відео багаторазовий чемпіон світу та Європи, кількаразовий призер Олімпійських ігор розповів про колег-спортсменів, яким довелося замінити тренувальні зали на поле бою, а також закликав увесь цивілізований світ підтримати Україну на спортивному фронті. До того ж Жан Беленюк зазначив: 

«Ще рік тому я вважав титул олімпійського чемпіона головною перемогою свого життя. Нині я, як і всі українці, прагну однієї-єдиної перемоги – перемоги у війні з росією. 24 лютого нам, українським спортсменам, стало не до чемпіонатів та олімпіад…». 

Жан Беленюк

Додатково борець греко-римського стилю поділився роздумами про те, чому спортсмени-росіяни і білоруси знехтували олімпійськими принципами. 

«Якщо їхній керманич за ніщо ставить олімпійські принципи, тому чому вони, які активно підтримують путіна, мають зважати на якісь принципи?! Люди знехтували всім, розпалювали ворожнечу, розповідали, що вбивства українців — це норма. Зазначали, що їхній президент все правильно робить, анексуючи наші території та проводячи там незаконні референдуми під дулами автоматів. Якщо ці люди через брак мізків дійшли до такого життя — їм краще ізолюватися і змагатися між собою», — підкреслив Жан Беленюк. 

Жан Беленюк

Відеоролик доступний до перегляду та поширення у соціальних мережах групи 1+1 media та на YouTube-каналах 1+1 і ТСН. Також соціальна кампанія транслюється в межах телемарафону «Єдині новини». 

Серед майданчиків 1+1 media, які також залучені до проєкту — ТСН, «Сніданок з 1+1», «Профутбол Digital», FootballHub, «Про спорт», ТСН.ua, УНІАН, Главред, офіційний сайт телеканалу 1+1 та багато інших ресурсів. Проєкт реалізується за підтримки видання Tribuna.com.

Ключові хештеги ініціативи — #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #russiaisateroriststate. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спортивний фронт»: олімпійський чемпіон Олег Верняєв закликає до довічної дискваліфікації росіян і білорусів, що підтримують війну

Жан Беленюк

Нагадаємо,  що у червні група 1+1 media спільно з Андрієм Шевченком, найкращим футболістом Європи 2004 року, головним тренером національної збірної України (2016-2021 рр), легендарним спортсменом, якого знають в усьому світі, та героєм України, запустили проєкт «Спортивний фронт». Це масштабна комунікаційна кампанія, а також серія ініціатив, відеороликів та акцій, покликаних привернути увагу міжнародного спортивного комʼюніті до війни в Україні. У мережі вже доступні сім відеороликів, героями яких стали сам Андрій Шевченко, чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, бронзова призерка Олімпійських ігор Ганна Різатдінова, бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна, легендарний голкіпер Олександр Шовковський, олімпійський чемпіон і срібний призер Олімпійських ігор 2016 Олег Верняєв, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан

Новини по темі