Стала відома дата прем'єри п'ятого сезону Голосу. Діти

Голос. Діти-5: стала відома дата прем'єри нового сезону
1plus1.ua

Вже незабаром країна почує нові дитячі таланти.

Поділитися:

26 травня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем'єра дитячого вокального проекту «Голос. Діти». Телеглядачів чекає новий тренерський склад, до якого увійшли співачка Джамала, шоумен Дзідзьо, і солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив.

Напередодні великої прем'єри нового сезону зіркові тренери шоу «Голос. Діти-5» зізналися, які голоси будуть шукати.

Ми шукаємо голоси, які здивують нас і всю країну.

Тут не важливі стилі і напрямки, адже гурт «Время и Стекло» любить експерименти у творчості. Навіть академічний вокал можна зробити унікальним, за допомогою модного інструменталу і класного аранжування», — ділиться Надя Дорофєєва.

А Позитив, в свою чергу, зізнається, що від нового сезону чекає появи талантів і особистостей, які зможуть підкорити серця, в першу чергу, молодого покоління:

«Саме за такими людьми майбутнє українського шоу-бізнесу. Для артиста, безумовно, важливий голос, але не менш важлива самобутність, індивідуальність. Хотілося б бачити в нашій команді саме таких людей, які чіпляють голосом і сильним характером».

Вперше тренерське крісло єдиного дитячого вокального шоу в Україні займе співачка і молода мама Джамала. Артистка зазначає:

«Перш за все, дуже важлива харизма, унікальність тембру і здатність занурювати у свою пісню з першої ноти. І в цьому сезоні таких учасників дуже багато».

У свою чергу Дзідзьо, який також вперше виступить у ролі тренера розповів, що хоче передати весь свій досвід, щоб дітки впевненіше йшли до своєї мрії.

«У мене великий досвід роботи з дітьми, я знаю, як навчити їх триматися на сцені, як розкрити весь потенціал. Допоможу їм відчути, що саме їх повинні полюбити люди, а люди люблять тільки тоді, коли відчувають щирість», — ділиться артист.

Нагадаэмо, переможницею «Голос. Діти-4» стала підопічна мультиартиста MONATIK Данелія Тулєшова. Крім звання переможниці проекту, юна вокалістка отримала поїздку на двох в Disneyland Paris і тримісячну ротацію на «Нашому радіо».

П'ятий сезон обіцяє відкрити глядачам неймовірно сильні дорослі голоси юних вокалістів.

Дізнавайтесь першими всі новини проекту на офіційній інстаграм-сторінці Голосу.Діти