Стала відома дата прем’єри серіалу У неділю рано зілля копала

У неділю рано зілля копала, прем'єра
1plus1.ua

Вже незабаром глядачі побачать містичний серіал.

Поділитися:

11 лютого о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем‘єра нового серіалу виробництва кінокомпанії Star Media У неділю рано зілля копала.


Головну роль студентки Люби, яка разом зі своїм викладачем вирушає на пошуки фольклору в українське село, виконала зірка серіалу Хазяйка - Катерина Варченко. Акторка розповіла про подробиці знімального процесу і виявилося, що вся група на час зйомок вирушила у творчу експедицію у старовинне місто Новгород-Сіверський.

На фото Катерина Варченко
 

«Найбільшу частину зйомок серіалу ми зі знімальною групою провели на моїй батьківщині у Чернігівській області, але я раніше не бувала саме в цих краях. Ця місцина чудовий шанс для того, щоб перезавантажитися, там навіть мобільний зв‘язок не ловить. Ми знайшли спільну мову із місцевими жителями, у стрічці ви побачите бабусь, які співають старовинних пісень і це були не запрошені акторки, а справжні носії української старовинної культури. Для них ми навіть сценарій змінювали, наприклад, пісні за планом режисера мали виконуватися інші, але почувши спів цих жінок, ми зрозуміли унікальність матеріалу і вирішили взяти його у стрічку. Серіал насичений містикою та старовинними традиціями, нам допомагала їх створювати сама природа.

Моїй героїні доведеться боротися за своє кохання  не лише з іншою жінкою, але із вищими силами та магією, - зазначила Катерина.

Нагадаємо, за сюжетом стрічки У неділю рано зілля копала молодий та перспективний етнограф-аспірант Максим приїжджає у 1993 році у село Русалино збирати старовинний фольклор для своїх праць. Вмовила його приїхати в це село студентка Люба, адже в Русалино мешкає її тітка Варвара, а місцевість славиться тим, що у ній збережено багато давніх пісень, обрядів.  Дівчина щиро вірить, що їхня наукова подорож допоможе їм зблизитися, адже вона неймовірно закохана в Максима. Люба і не здогадується,  що тут Максим познайомиться із циганкою Радою, яка на все життя вкраде його серце.   

Головні ролі у стрічці виконали Вікторія Полторак, Дмитро Пчела, Андрій Ланд, популярна акторка Олеся Жураківська, Артур Логай, Анна Сагайдачна, Ксенія Мішина, керівник циганського театру Романс Ігор Крикунов. Також, в серіалі знялися Андрій Ісаєнко, Лілія Нагорна, Маргарита Бахтина, Ірина Мельник, Тамара Антропова, Оксана Воронина, Катерина Кистень, Юрій Яковлєв-Суханов, Ігор Назаров, Людмила Крикунова, Юлія Шугар, Мирослав Павліченко, Сергій Новиченко.

Головний автор сценарію – Наталія Нікішина, режисер-постановник стрічки – Олександр Тіменко, оператор-постановник - Олександр Сєдов. Продюсерами серіалу стали Владислав Ряшин, Галина Храпко та Дарина Жукова.