Стало відомо, які серіали полюбляє королева Єлизавета

Названо улюблені серіали Єлизавети 2 | Королівська родина | 1+1
gettyimages.com

Виявляється, Її Величність обожнює детективи.

Поділитися:

Щорічно перед початком відпустки британської королеви Єлизавети II особистий секретар Її Величності складає для неї список фільмів і серіалів. Саме їх королева переглядає протягом відпочинку у палаці Балморал. Які серіали найбільше подобаються Єлизаветі II — дізнався інсайдер видання The Sun.

«Суто англійські вбивства»

У детективній стрічці йдеться про життя і роботу працівників поліції. Подейкують, що це один з найулюбленіших серіалів королеви. Вона дуже засмутилася, коли в 2010 році його було закрито.

Фото: Кадр з серіалу «Суто англійські вбивства»

«Дотримуючись пристойності»

Головна героїня серіалу Гіацинта Бакет намагається стати вельможних дамою. Спочатку жінка вирішує змінити своє прізвище. Усі наступні спроби героїні призводять до комічних ситуацій.

Фото: Кадр з серіалу «Дотримуючись пристойності»

«Нові трюки»

За сюжетом детектив поліції Лондона Сандра Пуллман повністю зруйнувала свою успішну кар'єру. Вона випадково зірвала операцію звільнення мільйонера, якого викрали гангстери. Про це вже написали місцеві газети. Але поліція не хоче втрачати цінного працівника. Сандра отримує пропозицію очолити нову операцію.

Фото: Кадр з серіалу «Нові трюки»

«Бабине літо»

У британському ситкомі йдеться про трьох людей похилого віку з Йоркшира. Вони згадують свої юні роки і намагаються зробити подвиги, на які рідко наважуються люди в їхньому віці.

Фото: Кадр з серіалу «Бабине літо»

«Доктор Хто»

Хто би міг подумати, що королева Єлизавета любить науково-фантастичні серіали. Доктор Хто — інопланетний мандрівник у часі. Разом зі своїми товаришами він їздить по світу, перебуваючи в різних часових вимірах, і рятує людей та навіть цивілізації!

Фото: Кадр з серіалу «Доктор Хто»

Більше про життя і правління королеви Єлизавети дізнавайся у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 93-річна королева Єлизавета така романтична у цій квітковій сукні

2. Ти не повіриш! Як королева Єлизавета обирає свої вбрання

3. Який подарунок королева Єлизавета готує на день народження Меган Маркл

Новини по темі