Як Єлизавета ІІ відреагувала на дивакуватий подарунок

Як Єлизавета 2 відреагувала на дивакуватий подарунок | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Вона неперевершена!

Поділитися:

Шанувальники британської королівської родини добре знають, що Її Величність Єлизавета ІІще та жартівниця. Однак чи не найбільше вражає її вміння майже миттєво знаходити доречне рішення для кожної проблеми.

 Джерело: Giphy

Так, в одному зі своїх інтерв’ю дочка монархині принцеса Анна пригадала досить дивну ситуацію, яка трапилася у 1970 році з її вельмишановною матінкою в Австралії.

Під час свого перебування в країні Єлизавета ІІ вирішила навідатись до аграрного коледжу. Аби привітати почесну гостю, на території закладу зібрався натовп студентів. Як виявилось згодом, троє з них приготували для королеви незвичний подарунок. Юнаки наблизились до Її Величності й вручили їй штучну руку, одягнену в рукавичку.

Почесний супровід королеви вичікувально завмер, адже ніхто й гадки не мав, як реагувати на такий досить нахабний вчинок. Тоді Єлизавета ІІ чемно прийняла презент і додала:

Дуже вам дякую! Це саме те, про що я завжди мріяла.

Принцеса Анна зазначила, що настрій трьох жартівників помітно зіпсувався. Певно, королівська реакція не зовсім відповідала їхнім очікуванням.

Фото: Getty Images

Зазначмо, що слова королеви були чистою правдою. Ледь не щодня їй доводиться привітно махати публіці на урочистих заходах. То що могло більше стати в пригоді, аніж штучна рука? Однак принцеса Анна зізналась, що членам королівської родини так і не пощастило скористатися подарунком:

Якимось чином ми його одразу «загубили», – пояснила жінка.

Нагадаємо, нещодавно мережу розвеселило кумедне зізнання улюбленої онучки Єлизавети ІІ.

Більше цікавих новин про королівську родину читай тут:

1. Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

2. 5 шокуючих фактів про королівську родину

3. У тіарі та хутрі: Єлизавета ІІ захопила розкішним королівським образом

4. Троянда розцвіла: 93-річна Єлизавета ІІ сяє у новому образі

5. 93-річна королева Єлизавета така романтична у цій квітковій сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі