Троянда розцвіла: 93-річна Єлизавета ІІ сяє у новому образі

93-річна Єлизавета 2 сяє у новому образі | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Ось би у такому віці бути, як вона!

Поділитися:

Шанувальники королівської родини звикли бачити британську монархиню Єлизавету ІІ у надяскравих вбраннях. Та цього разу 93-річна модниця вирішила «пригальмувати» з неоновими відтінками. Так, для нещодавнього публічного виходу вона обрала дещо стриманіший аутфіт та від того не стала менш яскравою. Барв королівському образу додала сонячна усмішка Її Величності.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений HELLO! Magazine (@hellomag)

У ніжно-бузковому вбранні та з перлами на шиї королева мала неперевершений вигляд. Особливої уваги вартий її прикрашений стилізованою трояндою капелюх. Квітка з головного убору гармонійно перегукувалася з розкішної брошкою, приколотою до жакета королеви.

Стильна монархиня відвідала кінні перегони, що традиційно проходять у жовтні в британському містечку Аскот. Її Величність урочисто оголосила переможця цьогорічних змагань, та й узагалі отримала неабияке задоволення від спортивної події (якщо вірити її задоволеній усмішці).

Нагадаємо, нещодавно на офіційному заході Єлизавета ІІ відмовилася вдягнути корону Британської імперії. І мала на те вагому причину.

Більше цікавих новин про Її Величність читай тут:

1. Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

2. 5 шокуючих фактів про королівську родину

3. Королівський ляпас: Як Єлизавета ІІ виховує молодших членів своєї родини

4. Стало відомо, які серіали полюбляє королева Єлизавета

5. 93-річна королева Єлизавета така романтична у цій квітковій сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі