Хто розношує взуття для Єлизавети ІІ

Хто розношує взуття для Єлизавети 2 | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

У кожного своя робота.

Поділитися:

Життя британської королівської родини – сповнене цікавих подробиць, у які буває складно повірити. Ба більше, навіть її члени часом і гадки не мають про зовсім очевидні речі.

Так, світові ЗМІ тривалий час пліткували про взуття Її Величності. Мовляв, у неї є спеціальний лакей, який прогулюється коридорами Букінгемського палацу в нових туфлях, перш ніж їх взує королева.

Аж ось особистий костюмер Єлизавети ІІ Анджела Келлі нарешті розповіла правду. У своїй книзі «Інший бік медалі: Королева» жінка зазначила, що очільниця держави й справді ніколи не розношує власне взуття. Замість неї це робить саме Анджела.

Фото: Getty Images

У королеви майже немає вільного часу, тим паче на те, щоб розношувати взуття. На щастя, у нас з нею однаковий розмір, – пояснила жінка.

Річ у тім, що Її Величність ледь не щодня відвідує офіційні заходи, і для неї зручне взуття – абсолютна необхідність. Тож Анджела робить усе можливе, аби забезпечити 93-річній монархині максимальний комфорт.

Нагадаємо, нещодавно на офіційному заході Єлизавета ІІ відмовилася надягнути корону Британської імперії. І мала на те вагому причину.

Більше цікавих новин про британську королеву читай тут:

1. Як Єлизавета ІІ відреагувала на дивакуватий подарунок

2. Троянда розцвіла: 93-річна Єлизавета ІІ сяє у новому образі

3. Королівський ляпас: Як Єлизавета ІІ виховує молодших членів своєї родини

4. Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

5. 5 шокуючих фактів про королівську родину

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter. 

Новини по темі