Ти не повіриш! Як королева Єлизавета обирає свої вбрання

Як королеві Єлизаветі 2 вдається завжди мати ідеальний вигляд | Королівська родина | 1+1
gettyimages.com

Дворецький відкрив секрет Її Величності.

Поділитися:

У 93 роки британській королеві Єлизаветі ІІ завжди вдається мати стильний вигляд. Її яскраві вбрання вже стали символом королівської родини. У натовпі монаршу особу помітиш одразу — на ній завжди бездоганний костюм або сукня, квітковий капелюшок, класичні лофери Gucci та ідеально вкладене волосся. 

Шанувальники завжди цікавилися гардеробом Її Величності, і нарешті таємницю чудового вигляду королеви відкрито! А все завдяки колишньому дворецькому Полу Бюрреллу. В інтерв'ю для Yahoo's Royal Box чоловік розповів, як королева обирає свої вбрання і де їх зберігає. Ти будеш здивована!

 «У своїй кімнаті вона ніколи не зберігає одяг. Її гардероб знаходиться на верхньому поверсі палацу. Щоранку людина з персоналу підходить до її Величності із двома ескізами вбрань для офіційного заходу. До кожного прикріплений зразок тканини, з якого зроблена річ, щоб королева могла якомога точніше уявити одяг. Вона обирає один варіант з двох за настроєм, і ці речі приносять для неї з верхнього поверху. Особисто вона ніколи не бувала в тій кімнаті», - поділився Бюррелл.

Фото: gettyimages.com

Більше про зіркову історію королеви Єлизавети ІІ дізнавайся у відео: 

Ще декілька новин про британську королівську родину: 

1. 93-річна королева Єлизавета така романтична у цій квітковій сукні

2. «Це непросто», – Меган Маркл уперше прокоментувала життя в королівській родині

3. Улюблена вправа Кейт Міддлтон допоможе тобі стати стрункою, як герцогиня

Новини по темі