У 93 як у 20! Мила королева Єлизавета в рожевому пальті та хустинці (фото)

У 93 як у 20! Мила королева Єлизавета в рожевому пальті та хустинці (фото)
Фото: Getty Images

Рожева зима в дії.

Поділитися:

Коли ми писали про те, що – ми анітрохи не перебільшували. Адже окрім Летиції ніжний відтінок вподобала ще одна стильна монархиня – королева Великобританії Єлизавета ІІ. Так, Її Величність сьогодні завершила всі свої справи та вже традиційно вирушила на різдвяні канікули до резиденції в Сандрінгамі.

На Лондонському вокзалі королеву вдалося сфотографувати в найніжнішому образі: Єлизавета вбралась у рожеве пальто, з-під якого визирала сукня в тон, та доповнила їх милою хусткою. Гортай фото:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от HELLO! Magazine (@hellomag)

Погодься, це так схоже на Єлизавету! 93-річна монархиня абсолютно не боїться експериментувати з кольорами та часто тішить публіку яскравими вбраннями. А її сьогоднішній вибір – особливо успішний. Адже за словами Андре Тана, модний «рожевий персик» додає вигляду свіжості та .

Що ж, тепер і королева долучилася до нового fashion-тренду 2020 – . І тепер у нас немає жодних підстав, аби собі в цьому відмовляти. До того ж модній хвилі можуть піддатися не лише представниці прекрасної статі. Так, нещодавно найстильніший чоловік планети вбрався в total pink – .

Більше про Єлизавету ІІ читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

3. 

5. 

6. 

7. 

Новини по темі