Струнка онучка Софії Ротару чарує своєю пластичністю (відео)

Онучка Софії Ротару показала відео з тренування | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/iamsofiaeve

Ось як вона тримає тіло в формі. 

Поділитися:

Онучка української легенди, 18-річна Соня Євдокименко, привертає до себе увагу не лише творчістю, а й яскравою зовнішністю. Юна послідовниця Софії Ротару має всі модельні дані — високий зріст, витончені риси обличчя та ідеальну фігуру. Втім, якщо перші два пункти вона успадкувала від батьків, над тілом їй довелося попрацювати. 

Соня ніколи не скаржилася на зайву вагу — вона була просто худорлявою дівчиною. Та зараз її струнка фігура має по-справжньому спортивний вигляд. Як зізнається співачка, тренування в залі вона поєднує із заняттями в студії пілатесу. Днями вона поділилася фото та відео, де виконує вправи на спеціальному тренажері. Її рухи неймовірно чіткі та водночас пластичні!

Такі тренування вкрай популярні серед іноземних та вітчизняних зірок. У коханні пілатесу зізнаються Дженніфер Еністон, Камерон Діаз, Маша Єфросиніна і Олена Шоптенко. Не дивно: година занять на тренажерах дозволяє спалити до 300 ккал, задіяти всі групи м'язів, покращити розтяжку, силу і витривалість.

Та не варто забувати, що без правильного харчування — спорт безсилий. Як схуднути без шкоди для здоров'я, розповіла дієтолог Оксана Самойленко. Дивись відео:

Також бери до уваги корисні звички інших зірок:

1. Як досягти розкішного тіла лише з одним тренажером – показала Оля Полякова

2. Ти не повіриш: Як Тіна Кароль підтримує стрункість

3. Мама двох дітей Катерина Кухар поділилася секретом ідеального пресу

4. Як мати фантастичний вигляд після 40: Секрети краси від Кемерон Діас

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі