Як мати фантастичний вигляд після 40: Секрети краси від Кемерон Діас

 Кемерон Діас: 7 секретів краси акторки | 1+1
Фото: GettyImages

Акторка знає, як тримати себе в приголомшливій формі.

Поділитися:

У свої 47 років відома голлівудська білявка Кемерон Діас чарує стрункою фігурою та доглянутістю. Своїми секретами краси зірка охоче ділиться з прихильниками. Ось деякі з них:

#1 Золоте правило Діас – сніданок. Без нього акторка не виходить із дому. Він допомагає організму прокинутися, заряджає енергією та страхує від непередбачуваних перекусів упродовж дня. Снідати вона полюбляє вівсянкою (пластівці грубого помелу) з підсмаженими цукіні, зеленню, карамелізованою цибулею-шалот, яєчними жовтками і соусом понзу (соєвий соус із лимонним соком). Ще цікавий варіант сніданку – омлет із білків з огірком, томатами, зеленню і чорний чай із молоком. Також зірка рекомендує готувати смузі з мигдального молока, кешью, банана, ківі, ягід годжі та кокосових чипсів.

Фото: GettyImages

#2 Вуглеводи Кемерон вживає лише у першій половині дня, а в другій – їсть овочі та білкові продукти.

#3 Кілька разів на тиждень зірка тішить себе не дуже корисними, але такими бажаними продуктами – це дозволяє зняти психологічну напругу. Тут важливо мати силу волі та не дозволяти собі зайвого. Як зізнавалася Діас, колись вона страждала від акне. Однак жодні засоби не змогли допомогти їй так, як це зробило здорове харчування.

«Я озираюся назад і розумію, що мені потрібні були не ліки і тонни баночок зі спеціальними кремами. Мені варто було припинити злитися на свою шкіру й на себе. Потрібно було навчитися слухати своє тіло. Я щодня з'їдала бургер або буріто з цибулевими кільцями, смаженими у фритюрі, або картоплею фрі, запивала все це содою – і мала те, що мала: жахливу шкіру», – розповіла акторка.

#4 Знаєте, чому у мене немає зморшок? Я багато усміхаюся! – говорить Кемерон.

#5 Запорука краси акторки – не лише правильне харчування, а й спорт. Зірка виконує вправи, які можна робити вдома: віджимання, присідання, скручування, випади, підтягування.

Фото: GettyImages

#6 Загалом акторка обожнює рух і радить завжди знаходити для нього приводи. Наприклад, створити 15-хвилинний плейлист з улюблених танцювальних композицій і влаштовувати собі щодня маленьку танцювальну вечірку. Лише уяви, скільки задоволення ти отримаєш, ще й позбавишся накопиченого стресу. Життя після 40 років має бути насиченим і сповненим руху.

Фото: Camilla Akrans, Harper's Bazaar 

#7 У питанні жіночої сексуальності акторка цитує письменницю Кортні Мартін: «Знаєте, що по-справжньому сексуально? Почуття гумору. Смак до пригод. Внутрішнє світло. Стегна, за які хочеться вхопитися. Відкритість. Впевненість. Скромність. Здоровий апетит. Інтуїція. Безпосередність. Винахідливість. Брудні слівця, які вимовляє невинна на перший погляд дівчина. Іншими словами – жінка, яка усвідомлює, наскільки вона прекрасна».

Сьогодні Кемерон Діас по-справжньому щаслива, адже знайшла своє кохання. Який шлях їй довелося для цього пройти – дізнайся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше корисних порад читай на нашому сайті:

1. Як зберегти молодість після 40 років: Поради дієтолога

2. Як їй це вдається? Секрет молодості 52-річної Геллі Беррі розкрито

3. Аніта Луценко поділилася золотими правилами корисної вечері

4. Як схуднути за тиждень: Секрети акторок «Жіночого Кварталу»

5. 5 правил здорового харчування, яких дотримується Меган Маркл

Новини по темі