Сукня-квітка ручної роботи загіпнотизувала публіку Тижня моди в Парижі

Сукня-квітка ручної роботи загіпнотизувала публіку Тижня моди в Парижі | Мода | 1+1
Фото: Alexander McQueen

Неможливо відвести погляду.

Поділитися:

Уже більше століття Франція вважається осередком моди. Відомо, що перший тиждень моди у її столиці відбувся ще у 1914-му. Відтоді Париж став своєрідною Меккою, куди з нагоди тижня моди з усіх куточків планети приїжджають тисячі fashion-прихильниць. 

Не винятком став й цьогорічний тиждень моди, де відомі дизайнери презентували колекції prêt-à-porter сезону весна-літо 2020. Особливо вражаючим для публіки й модних знавців став показ британського бренда Alexander McQueen креативної дизайнерки Сари Бертон. 

«Кожен лук розповідає свою історію. Наш одяг повністю відображає час, який знадобився для його дизайну. Мені подобається створювати речі для людей, які люблять виходити у світ, зустрічатися й спілкуватися із друзями, а також змінювати наш світ на краще», — прокоментувала показ дизайнерка. 

«Головною героїнею» нової колекції Alexander McQueen стала сукня, яку приміряла відома модель, донька Сінді Кроуфорд, 18-річна Кайя Гербер. Дівчина з'явилася на подіумі у розкішній міні-сукні рожевого відтінку, яка вражає своїм дизайном. Вбрання ручної роботи прикрашене плісерованими квітами із шовку й органзи. Воно чудово підкреслило декольте й стрункі ніжки манекенниці.

Фото: Alexander McQueen

Сукня також представлена у блакитному кольорі. Про таке надзвичайне вбрання мріє кожна, чи не так? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen) on

Повністю подивитися показ Alexander McQueen можна у відео: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen) on

До речі, модний будинок Alexander McQueen обожнюють представники британської королівської родини. Герцогині Меган Маркл і Кейт Міддлтон залюбки демонструють публіці елегантні вбрання від талановитої дизайнерки. 

Фото: Getty Images

Нагадуємо, 1plus1.ua регулярно розповідає тобі про найактуальніші модні тенденції. Декілька цікавих добірок знайдеш нижче:

1. Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

2. Модні тенденції манікюру, які не можна пропустити цієї осені

3. Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

4. Модний гороскоп: 3 ідеї, як вдягнутися Терезам цієї осені

5. Наймодніші кольори 2020 року, які розфарбують весняно-літній гардероб

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі