Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

Головні антитренди осені 2019 | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Хай як боляче не було б.

Поділитися:

Нині модні тенденції настільки швидкоплинні, що інколи за ними не встигають навіть найскрупульозніші красуні. Таким чином, речі, які, здавалося, ще нещодавно вважалися хітами сезону, через декілька місяців перетворилися на моветон.

Справжні fashion-цінительки знають – пропускаючи стильні новинки, ризикуєш помилитися під час створення луків. Щоб не допустити цього, пропонуємо переглянути нашу добірку, до якої увійшли головні антитренди осені 2019. Тепер ти знатимеш, яких речей краще позбутися.

Приталений силует

Модний час розміру oversize настав декілька років тому. Замість приталених міні-суконь модниці різко почали носити мішкуваті світшоти, широкі mom-джинси та великі футболки своїх бойфрендів. У 2019-му силует oversize дещо змінився – тепер дівчата надають перевагу не речам не за розміром, а структурованому одягу, який не сковує рухів і додає образу розслабленості.

Тож замість короткої шкірянки, маленького жакета на одному ґудзику чи куцого пальта обирай невимушений oversize, який дозволяє почуватися вільною.

Фото: instagram/chiaraferragnicollection

Довжина до коліна

Цієї осені, приміряючи нове пальто або сукню, звертай увагу не лише на силует, а й довжину. Звісно, сексуальне міні досі у тренді, але більшою мірою це стосується суконь або спідниць. А ось щодо верхнього одягу, уникай довжини до і вище коліна.

Чудовою альтернативою стали елегантні пальта довжиною міді або до щиколотки. Вони теплі та затишні і дозволяють проводити чимало стилістичних експериментів. Адже саме під таке пальто маєш змогу одягнути і брючний костюм, і теплу трикотажну сукню, і об’ємний кашеміровий светр.

Фото: instagram/victoriabeckham

Хутро лами

Шуби з екохутра залишаються актуальними цього холодного сезону, але не обійтися й без декількох нюансів. Пам’ятаєш різнокольорові шуби з хутра лами, від яких були у захваті всі? Як не було би боляче, настав час залишити минуле в минулому. Придивись до шуб teddy bear, у формі трапеції, білих і бежевих моделей, імітацій лисячого або леопардового хутра, а також неонових відтінків.

Фото: instagram/hannalicious

Фото: instagram/blaireadiebee

Пуховики-сукні

Пуховики у стилі Барбі з пишною спідницею і поясом на талії – пережиток минулого. Дизайнери вигадали безліч інших силуетів, які будуть до вподоби і спортивним, і гламурним модницям. Варто звернути увагу на пуховики-ковдри, фасон гіперсайз, моделі з ефектом металік, надписами й у стилі мілітарі.

Фото: instagram/nanushka

Обтислі чоботи

Здавалося, доволі класична модель осіннього взуття – високі чоботи з тонкої шкіри, які ідеально прилягають до ноги, буде актуальною завжди. Проте серед трендів з’явилися більш оригінальні варіанти: чобітки з лакованої шкіри, із цікавими підборами, зміїним принтом, квадратним носом, тракторною підошвою тощо. Ми впевнені, серед них ти точно знайдеш ідеальну для себе пару!

Фото: instagram/calzedonia

Фото: instagram/gianvitorossi

Шапки з тонких тканин

Якщо досі думаєш, що жодна шапка тобі не до лиця, ми готові розвіяти усі сумніви. Можливо, проблема була у тому, що ти приміряла шапки з надто тонких тканин. Зауважмо, така модель загалом личить не усім. Наважся на експеримент і приміряй ультрамодні варіанти: великі в’язані шапки, моделі з помпоном, біні.

Якщо все-таки шапки тобі не до вподоби, доповни осінній лук не менш стильним аксесуаром: беретом, капелюшком, кепі, балаклавою.

Фото: instagram/alexandralapp_

Фото: instagram/dianagloster

Фото: instagram/negin_mirsalehi

Овальні поясні сумки

Не хвилюйся, поясні сумки залишаться з нами цієї осені. Щоправда, це не стосується овальної моделі. На її зміну прийшли більш структуровані варіанти. Це й ефектні пояси з декількома міні-сумками, й варіанти чітких геометричних форм, й моделі з анімалістичними мотивами. Головне, аби твоя поясна сумка була класичного, а не спортивного стилю. Тобто жодного текстилю – лише шкіра!

Фото: instagram/nanushka

Нагадуємо, сайт 1plus1.ua регулярно розповідає про найгарячіші тренди. Більше модних добірок знайдеш нижче

1. Наймодніші зіркові образи вересня, які хочеться повторити

2. Модні тенденції манікюру, які не можна пропустити цієї осені

3. Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

4. Модний гороскоп: 3 ідеї, як вдягнутися Терезам цієї осені

5. Наймодніші кольори 2020 року, які розфарбують весняно-літній гардероб

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі