Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

Наймодніші штани осені 2019 | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Трендові моделі, які урізноманітнять твій гардероб.

Поділитися:

Протягом останніх днів ми особливо відчули дихання осені. Хочемо, аби у холодному сезоні ти щодня дефілювала у новомодних образах. На часі серед трендів – різноманітні пари штанів на всі випадки життя: зухвалі шкіряні, витончені оксамитові, грайливі у клітинку… І щороку ми дякуємо Марлен Дітріх, Ів Сен-Лорану та Коко Шанель, які допомогли штанам отримали почесне місце у жіночому гардеробі.

Тож забудь про джинси і хизуйся стильними новинками! А ми, своєю чергою, проведемо гід актуальними моделями.

Смілива шкіра

Почнімо з найефектнішого брючного тренду цієї осені – шкіри. Гадаємо, це головна покупка сезону, адже всі модні інфлуенсери та зірки street style встигли закохати у свої шкіряні луки fashion-шанувальників.

Зверни увагу на широкі та вузькі пари, моделі зі стрілками й завищеною талією, брюки-галіфе та банани. Вражає і різноманітна кольорова палітра. Дизайнери зробити ставку на наймодніші відтінки червоного, глибокий смарагдовий, стриманий синій, а також запропонували мінімалістичні й елегантні моделі у бежевій гамі.

Фото: instagram/twinsetofficial

Вільні палаццо

Повітряна хода, грація, жіночність – саме такі можливості дарують своїй обраниці брюки палаццо. Це можуть бути і вовняні моделі для дощової осені, і шовкові варіанти, у яких «зловиш» бабине літо. Носи їх з улюбленим жакетом для роботи в офісі, а у вікенд – із розслабленим мішкуватим светром.

Фото: instagram/greenteanosugar

Подих 70-х

Мода – поняття циклічне, і це ще раз доводить повернення в сьогодення тенденцій 70-х. Схоже, естетика тих часів надихає кутюр’є на нові експерименти. Так, серед модних штанів нового осіннього сезону з’явились моделі з кроєм кльош, спортивні штани з лампасами, варіанти з оксамитом та брюки в діловому стилі у пастельних відтінках.

Фото: instagram/philosophyofficial

Фото: instagram/balmain

Картата ейфорія

Шотландський тартан, віши, «гусяча лапка» і ще безліч орнаментів у клітинку не збираються покидати модний Олімп. Отже, навіть найприскіпливіші модниці зможуть обрати принт собі до лиця. Найвищий пілотаж – зміксувати два, ба більше – три варіанти клітинки в одному ансамблі.

Фото: instagram/blaireadiebee

Розкішні тканини

Не можемо пройти осторонь штани зі «святкових» тканин, які можуть конкурувати з вечірніми сукнями й спідницями. І ти зараз у цьому переконаєшся! Адже брюки із шовку, оксамиту, парчі усіх можливих фасонів прикрасили колекції найвідоміших світових колекцій.

Фото: instagram/armani

Фото: instagram.com/liujoglobal

Залишайся у фокусі модних трендів, читаючи наші добірки: 

1. Наймодніші кольори 2020 року, які розфарбують весняно-літній гардероб

2. Наймодніший верхній одяг осені: 5 варіантів від дівчини Бібера

3. Модні орієнтири: 5 трендів осені 2019, які ти захочеш спробувати

4. Тренди весни і літа 2020, які варто спробувати вже зараз

5. 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

 

Новини по темі