Модні тенденції манікюру, які не можна пропустити цієї осені

Модний манікюр осінь 2019: Тренди у фото | Краса | 1+1
Фото: Unsplash

Залишайся стильною!

Поділитися:

Стильний манікюр — це трендовий аксесуар, який завжди з тобою. Він має пасувати до будь-якого вбрання, робити образ цікавішим і дарувати впевненість. Але не поспішай впадати в паніку і дорікати свого майстра у відсутності фантазії. Найтрендовіші ідеї манікюру на осінь 2019 вже зібрані в цій добірці. Тепер головне — не розгубитися від такої кількості варіантів. Але ми в тебе віримо!

З ЕФЕКТОМ 3D

І тут краще уникати крайнощів. Фігурній ліпнині, від якої в 2000-х мліли наречені та випускниці, досі місце в минулому. Але і надсучасним нейл-артом в стилі Ріанни — з шаленою кількістю каміння та страз — захоплюватися не варто.

Цієї осені універсальний і витончений вигляд має мінімалістичний манікюр, доповнений делікатними об'ємними елементами. До прикладу, під час презентацій осінньо-зимових колекцій дизайнери прикрасили нігті моделей великими намистинами і перлинами. Ти можеш надихатися їхніми ідеями, але в реальному житті обрати більш практичний варіант.

Фото: instagram/betina_goldstein

Фото: instagram/heynicenails

Фото: instagram/betina_goldstein

ПЛІВКИ

Тепер, щоб побачити на своїх нігтях шедевр образотворчого мистецтва, сидіти день і ніч у салоні не доведеться. Адже найскладніший дизайн можна відтворити за лічені хвилини завдяки плівкам. Прийдешнього сезону вони впевнено замінюють актуальні  влітку наклейки.

Причому фольгою і градієнтами можна не обмежуватися, а обрати справді складний малюнок. Нехай це буде твоя улюблена картина, графіті з Берлінського мура або принаймні хижий принт. 

Фото: instagram/another.beautyspace

КРЕМОВІ ВІДТІНКИ

Якщо попередні два пункти змусили тебе хвилюватися, що весь світ збожеволів, і ти до таких експериментів не готова, зберігай спокій. Про лаконічний однотонний манікюр восени 2019-го ми також не забули. Зраджувати собі необов'язково — нюд і мрійливі відтінки пастелі досі в тренді.

Коли душа прагне змін, але цурається шалених дизайнів, спробуй нову форму нігтів. Окрім коротких овальних, на піку популярності — мигдалеподібні середньої довжини і гострі стилети.

Фото: instagram/valentinakadyrova

Фото: instagram/nogtiinminsk

Фото: instagram/lima.beautystudio

ШЛЯХЕТНИЙ КВАРЦ

Відмовлятися від «мармурового» манікюру зарано, але можна потроху звикати до текстури іншого каменю — кварцу. Якщо шукаєш варіант, який буде завжди доречний, зупиняйся на класичних молочному або рожевому відтінках. Хочеться чогось оригінального — шукай натхнення в ніжних палітрах блакитного і лаванди. 

Фото: instagram/heynicenails

Фото: instagram/buffcsjen

НЕБО НА ЗАХОДІ

Насправді з часом доби в цьому випадку можливі компроміси — від сутінок до нічної пітьми. Головне, щоб фантазійний малюнок на нігтях повторював барви, які розмальовують небо напередодні заходу сонця. Якщо є бажання, рухайся вище — прямісінько в космос — і додай розсип сузір'їв.

Фото: instagram/heynicenails

Фото: instagram/heynicenails

Фото: instagram/whatcolor.ua

ГЕОМЕТРІЯ

Чітка графіка в манікюрі багато сезонів поспіль утримує позицію лідера. Але насправді знайти з нею спільну мову декому складно: хитромудрі зображення з тонких ліній мають застарілий вигляд. Восени 2019 краще обирати широкі форми, не боятися асиметрії та обмежитися двома-трьома відтінками. Втім, навіть на «голих» нігтях мінімалістичні геометричні фігури — це круто і модно.

Фото: instagram/paintbucketnails

50 ВІДТІНКІВ ЧЕРВОНОГО

Тренди приходять і йдуть, а головний колір вогню, любові та пристрасті — залишається. Причому пасує він всім і до всього. У холодну пору традиційно на першому плані глибокі та насичені відтінки — винний, бордовий, кармін. Такий манікюр цілком самодостатній, але коли потрібно перчика — спробуй матовий топ або омбре. 

Фото: instagram/valentinakadyrova

Фото: instagram/vatabeautyua

Фото: instagram/asjabondareva

Більше цікавого на тему краси і моди:

1. 7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

2. 5 ідей манікюру, який личить усім

3. Омбре та гліттер: Модний макіяж губ осені 2019

4. Наймодніші зіркові образи вересня, які хочеться повторити

5. 10 ідей весільного манікюру, який пасуватиме до твоєї обручки

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі