Сюрприз до Дня батька: зіркові діти вітають татусів (ВІДЕО)

День батька 2021: зіркові привітання дітей
Pexels/Tim Mossholder

День батька в Україні 2021 випадає на 20 червня. Дивись, що зіркові дітлахи розказують про своїх батьків

Поділитися:

Сьогодні Україна святкує День батька 2021. Офіційно це свято в нашій державі затверджене Указом Президента №274/2019 від 18 травня 2019 року. Цього року День батька збігся у даті ще й з великим християнським святом ­– Трійцею (читай, що не можна робити на Зелені свята).

Ми писали, чому День батька в Україні 2021 святкують саме цього дня: історія свята справді зворушлива

Вперше у світі День батька було відзначено у 1909 році у США. Цікаво, що його ініціатором стала жінка – Сонора Смарт. Вона походила з багатодітної родити, у якій, окрім неї, виховувалося ще 5-ро дітей. Мама Сонори померла під час останніх пологів. Проте їхній тато не злякався труднощів і знайшов в собі сили виховати і забезпечити всім необхідним усіх своїх дітей. Тож вдячна Сонора Смарт якось подумала – чому День матері у США відзначається на державному рівні, а Дня батька немає взагалі? Вона запропонувала міській раді Спокана, штат Вашингтон, запровадити таке свято, і їй не відмовили. У 1966 році День батька став національним святом у США, а згодом його почали відзначати і в інших країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День батька 2021: зворушливі фото зіркових татусів з дітьми (Влад Яма, Юрій Горбунов, Потап, МONATIK)

«1+1» зібрав відео-привітання до Дня батька від дітей українських зіркових татусів. Щоб їх отримати, ми попросили дружин відомих чоловіків записати відео, в якому діти розкажуть, що вміє робити їх тато та який він. 

Танцівника, хореографа і ведучого шоу «Твій день» Влада Яму привітав його син Леон, якого вони виховують разом з дружиною Ліліаною.

яма син

Привітали зі святом і діти ведучого шоу «Твій день» Тімура Мірошниченка. Разом з дружиною Інною він виховує двох дітей – доньку Мію і сина Марко.

мірошниченко

Теплі слова від найрідніших сьогодні зможе почути і актор, учасник шоу «Танці з зірками» Арам Арзуманян. Разом з дружиною він виховує двох дітей – доньку Анаіт та сина Тіграна.

арам родина

Теплим привітанням з нами поділилися діти музиканта та співака, тренера шоу «Голос країни», «Ліга сміху» Сергія Бабкіна. Разом зі своєю другою половинкою Сніжаною він виховує трьох дітей – сина Артура та Єлисея, а також доньку Веселину. На фото родина позує з Катериною Осадчою.

бабкіни родина

Ведучого ранкових випусків «ТСН» Святослава Гринчука привітала його донька Дзвінка. Святослав неодноразово розповідав про неї, коли спілкувався з ведучими шоу «Сніданок з 1+1». Він говорив, що намагається робити так, щоб донечці було з ним цікаво, щоб вона отримувала більше нових вражень та позитивних емоцій. Сьогодні позитивні емоції від Дзвінки може отримати сам Святослав.

гринчук ведучий дочка

Маленький Артур привітав свого татуся актора Руслана Ханумака. Відео для свого чоловіка допомагала записати мама Артура – відома блогерка Аліна Шаманська.

ханумак шаманка фото

Фото: соцсети

Новини по темі